CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/£ 29.364 +0,02%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

27. 08. 2021

Za založení bankovního účtu prostřednictvím Mall.cz voucher na nákup

Otevření běžného účtu v ČSOB prostřednictvím MALL.cz teď přináší řadu výhod. Kdo si nově založí Plus Konto online na https://www.mall.cz/plus-konto, získá voucher na nákup v internetovém obchodu Mall.cz v hodnotě 2000 Kč.

Na výběr přitom mají zájemci možnost založení Plus Konta nejen se standardní debetní kartou, ale také se sportovní kartou vybraných sportovních klubů. V případě účtu se sportovní kartou se navíc každý zájemce automaticky stává účastníkem soutěže od společnosti Mastercard. Při aktivním využívání karty je zařazen každý měsíc do slosování o herní konzole Xbox Series S, chytré hodinky Garmin Vivoactive 4 nebo klubový merchandising. Akce na stránkách MALL.cz trvá do konce roku 2021.

ČSOB je na českém trhu jedinou bankou, která nabízí platební karty sportovních klubů v jejich barvách. Nabídka je pestrá. Ve fotbalovém prostředí mají vlastní karty FK Dukla Praha, FC Baník Ostrava, FK Mladá Boleslav, FC Viktoria Plzeň a FC Slovan Liberec a v hokejovém zase HC Motor České Budějovice, HC Verva Litvínov, HC Kometa Brno a HC Dynamo Pardubice.

Sportovní platební karty Mastercard jsou v barvách vybraného sportovního klubu a jejich držitelé mají například slevy na permanentky a vstupenky, v klubovém fanshopu nebo u vybraných regionálních obchodníků.

Mall.cz je součástí skupiny Mall Group, se kterou vlastní ČSOB rovným dílem fintech Mall Pay, který je jedním z předních poskytovatelů odložených plateb. Podrobné podmínky kampaně k účtům jsou na stránkách https://www.mall.cz/plus-konto.