Čtvrtek 24. června. Svátek má Jan.

X-TRADE BROKERS DOM MAKLERSKI S.A. VSTOUPIL NA VARŠAVSKOU BURZU CENNÝCH PAPÍRŮ

Investice 09.05.2016 | 10:57 0 Komentářů

X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A. (dále “XTB” nebo “Společnost”), mezinárodní poskytovatel obchodních a investičních produktů na OTC (over-the-counter/mimoburzovním) trhu, se stal další ze společností kótovaných na hlavním trhu Varšavské burzy.

V pátek 6. 5. v 9:00 zástupci XTB zazvonili na zvon a symbolicky tak odstartovali obchodování akcií Společnosti na Varšavské burze. Celkem 117 383 635 akcií XTB se začalo obchodovat na hlavním parketu Varšavské burzy. V IPO bylo prodáno 16 433 709 akcií za prodejní cenu 11,5 PLN za akcii, což představuje celkovou hodnotu IPO kolem 189 milionů PLN a celkovou tržní kapitalizaci XTB kolem 1,35 miliardy PLN.

Vstup na burzu je významnou součástí naší dlouhodobé obchodní strategie. Ode dneška budou naše konkureční výhody – vyspělé technologie a diversifikovaná a stále se rozvíjející nabídka produktů – doplněny o další přednost oceňovanou klienty: transparentnost našeho obchodního modelu a financování,“ řekl Jakub Malý, předseda představenstva X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A.

Tisková zpráva:  X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A.