CZK/€ 25.265 -0,04%

CZK/£ 29.357 +0,28%

CZK/CHF 25.977 -0,36%

29. 04. 2015

Výsledky hlasování v anketách Cena veřejnosti a Cena podnikatelů o nejoblíbenější finanční produkty

Veřejnost letos udělila Zlatou korunu Equa bance za její běžný účet. Na druhém místě se umístila společnost CETELEM ČR se svou kreditní kartou. Třetí příčka náleží spořicímu účtu od ING Bank.

„Konkurence na českém trhu finančních produktů začíná být stále vyrovnanější. Na tento fakt poukazuje i sílící vliv nebankovních společností a na druhou stranu postupně zvyšující se konkurenceschopnost klasických bankovních domů oproti nízkonákladovým bankám. Je patrné, že klienti mají zájem o nové a inovativní produkty a nebojí se využívat širší nabídky produktů. Na druhé straně je pro ně cena stále jedním z nejdůležitějších parametrů produktu.“ říká Pavel Doležal, ředitel projektu Zlatá koruna.

Equa banka obhájila první místo se svým účtem již podruhé. Tento úspěch je korunován zvyšujícím se počtem spokojených klientů a to nejen ze soukromého sektoru.

„Velice si vážíme našeho úspěchu, jak v Ceně veřejnosti, tak v Ceně podnikatelů. Naše radost je o to větší, neboť se nám v Ceně veřejnosti podařilo obhájit loňské vítězství a již podruhé široká veřejnost zvolila náš běžný účet za nejlepší produkt na bankovním trhu. Nabídku firemního bankovnictví jsme inovovali před necelým rokem a za tuto krátkou dobu dokázal náš běžný účet i mezi silnou konkurencí prorazit a široká a podnikatelská veřejnost ho ocenila jako druhý nejlepší produkt v Ceně podnikatelů. Obě ocenění jsou pro nás zároveň velkým závazkem do budoucna – vyvíjet, nabízet a poskytovat i nadále produkty a služby, které klienti opravdu chtějí a aktivně je využívají,“ uvedl Petr Řehák, generální ředitel a předseda představenstva Equa bank.

V Ceně podnikatelů se stal nejoblíbenějším produktem Fio podnikatelský účet bez poplatků. Na druhém místě se umístil již zmíněný firemní běžný účet od Equa bank a třetí příčka náleží také produktu z nebankovního sektoru Cetelem AUTO.

„V Ceně podnikatelů jsme zvítězili již po čtvrté v řadě. Velice nás těší důvěra veřejnosti. Jedná se o další potvrzení toho, že náš účet patří mezi nejlepší produkty pro podnikatele, které jsou na trhu k dispozici. Je bez poplatků a bez podmínek a na tom nechceme nic měnit ani do budoucna. Děkujeme všem, kteří nám dali svůj hlas,“ komentuje vítězství Fio banky její mluvčí Ján Franek.

Za nebankovní subjekt dosažené vynikající úspěchy komentuje mluvčí společnosti CETELEM ČR Barbora Minksová „Rádi bychom poděkovali všem, co pro nás hlasovali, za projevenou důvěru, které si nesmírně vážíme. Získaná ocenění považujeme za potvrzení kvality našich produktů a zároveň jsou pro nás také závazkem, abychom i v budoucnu nabízeli produkty a služby, které budou odpovídat přáním a potřebám našich klientů.“

Hlasování v Ceně veřejnosti a Ceně podnikatelů je jednou z největších anket svého druhu v České republice.