Úterý 29. září. Svátek má Michal.

Výhodnější a jednodušší financování zemědělské techniky od UniCredit Leasing

UniCredit Leasing uvádí na trh nový obchodní model financování zemědělské techniky pod označením Komoditní linie ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA, který se zaměřuje na spolupráci s malými a středními obchodními partnery a prodejci. Jde o modifikaci oblíbeného značkového financování, kde si UniCredit Leasing dlouhodobě udržuje vedoucí pozici na českém trhu nebankovního financování. UniCredit Leasing se představí také v rámci 39. ročníku výstavy Země živitelka v Českých Budějovicích, kde společně, se svými značkovými partnery, nabídne speciální úvěrové a leasingové služby pro zemědělce.

„Značkové financování je úspěšným obchodním modelem UniCredit Leasing a Komoditní linie jsou přirozeným navazujícím projektem. Komoditní linie ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA umožní nastavit výhodnou spolupráci s důležitými obchodníky se zemědělskou technikou v jednotlivých regionech a tím nabídnout výhodnější podmínky financování i pro koncové klienty,“ uvedl Marek Chvojka, ředitel divize Retailového financování UniCredit Leasing.

Zájemci o financování zemědělské techniky mají nyní možnost získat u vybraných smluvních partnerů UniCredit Leasing úvěrové produkty řady CreditAgro od UniCredit Leasing v režimu rychlého schválení. Jedinou podmínkou je vyplnění tzv. „AGRO dotazníku“ a doložení totožnosti žadatele.

Projekt Komoditní linie zastřešuje a systematicky řídí spolupráci s malými a středními značkami nebo prodejci a umožňuje navazování nových partnerských kontraktů, případně lépe využít potenciálu partnerů stávajících. Celý koncept Komoditních linií charakterizuje jednotná grafika, která je z části individualizována pro každého z partnerů propojením loga komoditních linií a loga partnera a přitom jasně odkazuje na příslušnost k silné finanční skupině.

Projekt Komoditní linie zahrnuje několik samostatných segmentů (vedle ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY např. KOMUNÁLNÍ TECHNIKA, STAVEBNÍ TECHNIKA, GASTRONOMIE, ICT).