Pondělí 26. října. Svátek má Erik.

Vyfanděte si medaili z ryzího zlata!

Česká spořitelna, Generální partner Českého olympijského týmu 2013–16, spustí 20. ledna kampaň na stránce www.fanouskiada.cz, na jejímž konci si tři nejaktivnější fanoušci českého olympijského týmu na zimní olympiádě v Soči odnesou medaile z ryzího zlata v celkové hodnotě 1 milion Kč.

Fanouškiáda

Ve Fanouškiádě bude totiž záležet především na tom, jak je kdo velkým fanouškem českých sportovců a nakolik dává do jejich podpory srdce. Ve velké hře tak může vyhrát kdokoliv. Bude sbírat body za každodenní aktivity, získávat zajímavé informace z centra olympijského dění v Soči a možnost sledovat, jak úspěchy českých sportovců prožívají ostatní fanoušci. Hrát může na www.fanouskiada.cz. Každý den rozdělíme nejlepším fanouškům oblečení z  oficiální olympijské kolekce Alpine Pro. V týdenních soutěžích budeme vždy hrát o domácí kino s LCD televizí, tablety či herní konzole. Pro tři nejlepší fanoušky máme medaile vyrobené celé z ryzího zlata v celkové hodnotě 1 milion Kč.

Osobní účet zdarma

Fanouškiádu bude provázet také produktová kampaň se speciální nabídkou. Do 28. února 2014 nabízíme zdarma založení osobního účtu a jeho vedení na rok zdarma, plus debetní kartu Visa ve speciálním designu. Navíc za každou medaili, kterou získají naši sportovci, přidáme další měsíce zdarma. Za každou zlatou tři měsíce, za stříbrnou dva měsíce a za bronzovou měsíc. Čím více medailí tedy čeští sportovci přivezou, tím déle nebudou naši klienti platit za svůj účet.

Kreditní karta zdarma

Na klienty čeká i speciální kreditní karta s designem z limitované edice. Kreditní karta je na tři měsíce zdarma a za každou medaili, kterou vyhrají čeští olympionici, klientům přidáme další měsíce zdarma: opět tři měsíce za zlato, dva za stříbro a jeden za bronz. Navíc z každého nákupu touto kartou vrátíme 1 % zpět.

iBOD

Fandit olympionikům s Českou spořitelnou se vyplatí. Program ČS Partner pak přinese u vybraných obchodníků mnoho slev a bonusový program iBOD 5× více věrnostních bodů. Stačí zaplatit kartou České spořitelny v den, kdy naši sportovci získají medaili a automaticky věrnostní body za ten den znásobíme. Každý si ale své iBOD konto může zvýšit i o další ibody, pokud se stane fanouškem českého olympijského týmu na portálu www.fanouskiada.cz a zapojí se do tipovací soutěže, ve které rozdělujeme jeden milion ibodů.