Středa 14. dubna. Svátek má Vincenc.

Vedení české ING Bank se ujal Jaroslav Vittek

Banky ING Bank 01.12.2014 | 12:44 0 Komentářů

ING Bank v ČR má od 1. prosince 2014 nového generálního ředitele. Stal se jím Jaroslav Vittek (44), který v předchozích letech zastával stejnou pozici v ING Bank na Slovensku. V nové funkci bude zodpovědný za řízení a rozvoj korporátního i retailového bankovnictví.

Jaroslav Vittek pracuje v ING Bank více než 20 let. Za toto období prošel několika výkonnými a manažerskými pozicemi zaměřenými na řízení úvěrových rizik, vztahový management, úvěrové produkty, produkty platebního styku a řízení likvidity a správy a úschovy cenných papírů. V roce 2010 byl jmenován generálním ředitelem ING Bank na Slovensku s odpovědností za komerční a retailové bankovnictví.

„Do České republiky přicházím s cílem naplňovat základní smysl existence naší banky – umožňovat a pomáhat našim klientům z řad firem, institucí i jednotlivců být o krok napřed v životě i v podnikání. Chci budovat a prohlubovat profilaci a vnímání ING Bank jako prvotřídního specializovaného spolehlivého bankovního partnera pro velké lokální i nadnárodní korporátní a institucionální klienty a jako bezpečného přístavu pro flexibilní zhodnocování vkladů individuálních klientů. Chceme být partnerem, který svým klientům poskytuje kvalitní servis a jednoduché, srozumitelné a transparentní služby, ale i přeshraniční a specifická řešení s přidanou hodnotou za férové ceny,“ říká Jaroslav Vittek, nový generální ředitel ING Bank v ČR.

Jaroslav Vittek nahradí v čele české pobočky ING Bank Jana Bartholomeuse, který ji vedl čtyři roky. Řízení slovenské ING Bank se ujme Marian Tatar.