Pátek 23. dubna. Svátek má Vojtěch.

VE TŘETÍM ČTVRTLETÍ ZAZNAMENALA RAIFFEISENBANK 25% MEZIROČNÍ NÁRŮST NOVĚ POSKYTNUTÝCH ÚVĚRŮ

Banky Raiffeisenbank 14.10.2015 | 14:16 0 Komentářů

Klienti oceňují možnost získat bonus za řádné splácení, a to ve výši až 50 000 Kč

Ve třetím čtvrtletí letošního roku zaznamenala Raiffeisenbank 25% meziroční nárůst nových prodejů v oblasti spotřebitelských úvěrů. Klienty velmi oslovila nabídka oblíbeného benefitu, kterým je odměna za řádné splácení ve výši až 50 000 korun. Akce platí jak pro nové půjčky, tak pro refinancování a konsolidace. Během října banka také odměňuje své fanoušky na Facebooku. Slevu z úrokové sazby ve výši jednoho procentního bodu  získá ten fanoušek, který si do 31. 10. 2015 sjedná Rychlou půjčku nebo do Raiffeisenbank převede svůj úvěr z jiné banky.

Bonus za řádné splácení nabízí Raiffeisenbank na základě úspěchu poslední kampaně tohoto druhu z jara letošního roku i poptávky svých klientů. Výše finanční odměny závisí na délce trvání úvěru a objemu poskytnutých finančních prostředků. „Klienti vnímají odměnu na konci splácení jako určitou formu spoření. Po doplacení půjčky mají k dispozici peníze navíc, které mohou ihned použít,“ říká produktový manažer Raiffeisenbank Filip Malík.

„V letošním roce zaznamenáváme stálý nárůst zájmu klientů o konsolidace a refinancování, v srpnu nám prodeje meziročně vzrostly dokonce až na devítinásobek loňských objemů. Hlavním důvodem, proč k nám klienti přicházejí, je výhodnější měsíční splátka a také bonus
za řádné splácení,“
uvádí Filip Malík a dodává: „Od začátku září navíc evidujeme zvýšený počet klientů, kteří k nám převedou nejen svoji půjčku, ale refinancují i kreditní kartu z jiné banky či leasing.“

Výhodou půjčky od Raiffeisenbank je její rychlost, což se ostatně odráží i v názvu produktu. Zájemci o Rychlou půjčku tak mají v 80 % případů peníze na svém účtu ještě v ten samý den, kdy o úvěr zažádali. Velké oblibě u stávajících klientů se pak těší i tzv. předschválené úvěry, které lze sjednat z pohodlí domova v rámci internetového či mobilního bankovnictví. „Půjčka je schválena obratem a klient tak má peníze k dispozici na svém účtu během několika minut,“ uzavírá Filip Malík.