CZK/€ 24.645 -0,26%

CZK/£ 29.110 -0,59%

CZK/CHF 23.502 -0,56%

30. 03. 2022

Ve Smartbankingu Fio banky je možné sjednat další účty a služby

Fio banka rozšířila funkce svého mobilního bankovnictví o zakládání nových produktů. Klienti si tak přímo v mobilu založí další účty, kartu nebo požádají o úvěr.

Mobilní bankovnictví Fio banky dostává díky nejnovější aktualizací významnou novinku. V záložce Moje Fio klienti najdou novou sekci Nový produkt, kde si mohou během pár kliků založit další účty, zažádat o platební kartu nebo úvěr. Celým procesem založení je provede jednoduchý průvodce, kde si nastaví všechny parametry jako u zakládání produktů a služeb v internetovém bankovnictví. Novinka je dostupná pro uživatele Android i iOS.

„Pokračujeme v rozvoji našeho Smartbankingu, aby klienti, kteří jsou zvyklí dělat vše na mobilu, opravdu tu možnost měli a ani se nemuseli hlásit do internetového bankovnictví. Postupně do mobilní aplikace přidáváme další a další funkce, aby byla jeho plnohodnotnou alternativou,“ komentuje novinku obchodní ředitel Jan Bláha.

Výčet produktů a služeb, které je možné založit v mobilu:

Běžný účet v 15 měnách

Fio konto

Fio spořicí účet

Termínovaný vklad

Přechod z jiné české banky (převedení účtu)

Nová platební karta pro majitele nebo další osobu, včetně pojištění

Splátkový úvěr

Kreditní karta