Úterý 22. října. Svátek má Sabina.

Václav Horák je novým generálním ředitelem Home Creditu

Banky 22.06.2017 | 14:41 0 Komentářů

Od července povede český Home Credit Václav Horák. Na postu CEO střídá Davida Bystrzyckého, který řídil společnost v uplynulých šesti letech.

Václav Horák se ujme vedení Home Creditu 10. července 2017. Do konce července převezme veškerou agendu řízení společnosti.

V posledních třech letech zastával Václav Horák pozici CIO (regionální ředitel pro IT) ve skupině BNP Paribas Personal Finance Central Europe. Má více než 25 let zkušeností ve finanční oblasti. Stál u zrodu společností Cetelem ČR a Cetelem Slovensko a devět let působil na pozici generálního ředitele Cetelem ČR.

Nový CEO Home Creditu vystudoval Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze a absolvoval postgraduální studium bankovnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze. Pracovní a manažerské zkušenosti získal v Agrobance a v Bankovním domě Skala.

Je ženatý a má tři děti. Rád cestuje, ve volných chvílích hraje badminton, squash a florbal a jeho velkým koníčkem je také sběratelství.

David Bystrzycki si naplánoval roční volno, po němž se plánuje vrátit do skupiny PPF.

Tisková zpráva: Home Credit