Sobota 08. srpna. Svátek má Soběslav.

V půlce března proběhne na VŠE jubilejní desátá Investiční konference

05.03.2019 | 11:09 0 Komentářů

V polovině března proběhne jubilejní desátá Investiční konference, pořádaná studentským spolkem Klubem investorů. Stejně jako v předešlých ročnících je i letos hlavním cílem 10. Investiční konference uskutečnit kvalitní přednášky, workshopy a diskuze na nejrůznější investiční témata. Můžete se těšit na mnohé významné osobnosti z investiční a obchodní sféry, kteří s námi během celého trvání konference budou sdílet své znalosti, strategie, názory a především zkušenosti z praxe. Konference proběhne během tří dnů (11.-13.3.) na Vysoké škole ekonomické.

Jako první odstartujeme v pondělí 11.3. workshopem s Michalem Trníkem z Patria Finance na téma Robo-Advisory. Dále nebude chybět Tomáš Raška, zakladatel investiční skupiny Natland, který bude mít přednášku na téma Distressed Assets (problémová aktiva).

Hlavní ekonom Patria Finance Jan Bureš nám další den přiblíží v rámci workshopu možné scénáře Brexitu a jejich dopad na trhy a den zakončíme diskuzí na téma budoucnost a příležitosti ve FinTechu. Pozvání přijali Radek Musil (Fundlift), Michal Šmída (Twisto), Jiří Paták (ChytryHonza.cz), Dominik Stroukal (Roklen) a Leoš Rousek (Hospodářské Noviny).

Třetí a zároveň poslední den bude na programu velká diskuze na téma Byznys & Kapitál – od myšlenky, ke kapitálu a realizaci. Diskuze se zúčastní Ondřej Krátký (Liftago), Ondřej Kania (JK Education), Martin Kasa (Pilulka.cz), Ondřej Vičar (Genesis Capital), Lukáš Kovanda (Czech Fund) a Adam Páleníček (KPMG).

Všechny přednášky a diskuze budou volně přístupné, na workshopy bude potřeba předchozí registrace.

Pořadatel konference, Klub investorů, je studentský spolek při VŠE, který má 3 hlavní pilíře na kterých je postaven: vzdělání, komunita a praxe. Cílem Klubu je prostřednictvím organizování přednášek, workshopů a diskuzí sdružovat lidi a vytvářet tak komunitu lidí se zájmem o investiční prostředí. Pokud máte zájem o svět investic, budeme se na vás těšit na konferenci.

Odborný server Investujeme.cz je mediálním partnerem Investiční konference Klubu investorů VŠE v Praze.