CZK/€ 25.265 +0,14%

25. 05. 2012

Subjekty:

V akci „Opel Volby“ k novému vozu spousta výhod od UNIQA

Pro zákazníky kupující za hotové přidá UNIQA k novému autu jakékoli povinné ručení a havarijní pojištění na půl roku zdarma, čímž zákazník ušetří několik tisíc korun. Asistenční služby v luxusní úrovni KOMFORT budou motoristovi k dispozici po celou dobu trvání pojištění zdarma (běžně přijde na 550 Kč ročně). Uzavře-li klient povinné ručení v nejvyšší hladině krytí, získá navíc dálniční známku na rok zdarma.

V případě koupě vozidla Opel s financováním prostřednictvím UniCredit Leasing obdrží klient výhodnou sazbu, asistenci KOMFORT zdarma, a k tomu ještě přednabitou kartu na pohonné hmoty CCS.

Celkem bude možné využít této akční nabídky u 35 prodejců Opel v celé České republice. Spolupráce UNIQA a značky Opel má dlouholetou tradici. V minulém roce byla například v UNIQA pojištěna téměř čtvrtina všech prodaných nových vozů této značky.

Více informací o akční nabídce čtěte také na www.opel-volby.cz