Úterý 11. prosince. Svátek má Dana.

Uživatelé Taxify budou nyní znát přesnou cenu za jízdu už před jejím začátkem

Investice 24.09.2018 | 14:55 0 Komentářů

Přední evropská přepravní platforma Taxify uvádí novinku v podobě dopředu stanovené ceny za jízdu. Toto vylepšení je dostupné již dnes v pondělí 24. září. Zákazníci tedy uvidí cenu ještě před samotným započetím přepravy.

“Dlouho měli zákazníci v českých městech možnost vidět v aplikaci Taxify poměrně přesný odhad ceny jízdy. Teď jdeme ještě o krok dále. Aplikaci jsme upravili tak, aby cestující znali přesnou cenu už před objednávkou. Tímto krokem chceme ještě dále vylepšit ochranu spotřebitele a přizpůsobit aplikaci očekáváním uživatelů v 21. století. Dopředu stanovená cena zbaví cestující jakékoli nejistoty a ještě lépe je ochrání před jakýmikoli překvapeními,” říká Roman Sysel, šéf Taxify pro Českou republiku a Slovensko.

Přesná cena za přepravu bude vypočítána na základě očekávaného času trvání a vzdálenosti jízdy. Bude rovněž brát v potaz aktuální situaci dopravy ve městě a poptávku po přepravě v daném okamžiku. V případě, že bude poptávka vysoká, uvidí zákazník aktualizaci ceny jízdy ještě před objednávkou. Cena zůstane stejná po celou dobu jízdy za předpokladu, že místo vyzvednutí a vyložení zákazníka se v jejím průběhu nezmění. V případě, že v průběhu jízdy zákazník zvolí jiný cíl, dojde také k aktualizaci ceny.

Tato novinka je dostupná od pondělí 24. září. Aby ji uživatelé aplikace mohli využívat, musí si v App Store nebo na Google Play stáhnout její nejaktuálnější verzi.