CZK/€ 25.265 -0,04%

CZK/£ 29.357 +0,28%

CZK/CHF 25.977 -0,36%

03. 08. 2021

Už je vás, klientů, 900 tisíc. Děkujeme! Dál se pro vás chceme zlepšovat a nabízet více služeb

Nejenže jsme nedávno přivítali devítistého tisícího klienta, ale zároveň to brzy bude už neuvěřitelných 10 let, co jsme v Česku otevřeli banku, která si dala za cíl do té doby nevídanou věc — být bankou, kterou klienti můžou mít rádi. Od té doby jsme díky vašemu zájmu vyrostli nejen co do počtu klientů, ale ruku v ruce s tím se postupně rozšiřovala i nabídka našich služeb. V některých jsme viděli velkou příležitost, jak vám můžeme zjednodušit život, o jiné jste si nám řekli sami.

Naše mise ale stále nekončí — pořád hledáme cesty, jak pro vás být ještě lepší bankou. I proto připravujeme další služby, a to třeba i z oblastí, na které jste u nás nebyli dosud zvyklí. Rádi bychom vám totiž pomohli s co největší škálou vašich potřeb, od běžného bankování pro celou rodinu přes financování bydlení a spoření na stáří až po investice. Pojďme se teď na některé chystané služby podívat:

• Víme, že v dnešní době nízkých sazeb není úročení na spořicích účtech nijak závratné. Proto jsme se několik posledních měsíců soustředili na to, abyste u nás mohli své úspory zkusit zhodnocovat jinak. K podílovým fondům jsme postupně přidali služby Zonky RentiérPortu, které si můžete jednoduše založit přes aplikaci My Air. A plánujeme je postupně nabízet i v internetovém bankovnictví.
  • Vidíme také obrovský zájem o nové hypotékynebo převedení těch, co už máte z dřívějška v jiných bankách. Chceme tedy rozšiřovat možnosti, na které můžete naše hypotéky využít, například o hypotéky na výstavbu domu nebo koupi bytu z developerského projektu. A k hypotékám připravujeme i nové pojištění.
  • Pokud máte děti, mohlo by vás potěšit, že jsme zjednodušili vytvoření disponentského oprávnění pro děti od 10 let. A pokud podnikáte nebo máte vlastní firmu, mohlo by vás zajímat, že začínáme prozkoumávat i tuhle oblast. Zatím nechceme nic slibovat, ale protože zájem o podnikatelské nebo firemní služby je velký, rozhodně se na to taky podíváme.

To je jen pár příkladů toho, co pro vás chystáme. Opravdu jen pár. Máme toho vymyšleného mnohem více. Třeba jen v aplikaci děláme desítky vylepšení ročně. Další nové služby i zlepšení těch současných vám budeme dál představovat spolu s tím, jak se bude jejich spuštění blížit.

Stejně tak bychom vám dali vědět, pokud by se objevily nějaké novinky ohledně našeho možného spojení s Monetou, ve kterém vidíme příležitost, jak vyrůst ještě o něco rychleji. Zatím ale nevíme, jak jednání dopadnou, a proto se naplno soustředíme na vlastní růst, třeba pomocí právě zmíněných novinek.