Neděle 26. září. Svátek má Andrea.

UniCredit Bank se jako první česká banka již loni přidala k nákupnímu svátku Black Friday. Výhodné nabídky připravila i letos a to rovnou na dva týdny. Klienti mohou získat spotřebitelskou půjčku s úrokovou sazbou až o 20 % levněji a k tomu chytrý telefon zdarma. A také 50 % slevu ze vstupních poplatků na investičních produktech či telefon Huawei za výhodnou cenu k U kontu. Stačí od 24. listopadu do 9. prosince navštívit kteroukoliv pobočku UniCredit Bank, UniCredit Bank Expres nebo bankovní web.

„Češi milují slevy a naše loňská akce na Black Friday zaznamenala obrovský úspěch, na pobočky i eshop přilákala velké množství klientů. I letos chceme jako jediná česká banka dát všem zájemcům možnost sjednat si výhodně a pohodlně vše, co potřebují – od půjček přes investice až po běžný účet. Proto jsme nákupní svátek prodloužili rovnou na celé dva týdny,“ říká Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.

Klienti získají u spotřebitelské PRESTO Půjčky slevu na úrokové sazbě ve výši 20 %. Například u převedení půjček bude během Black Friday úroková sazba začínat na 3,9 % p.a. Platí pro všechny PRESTO Půjčky sjednané  jak na pobočkách, tak webu banky. Navíc mohou klienti získat chytrý telefon Huawei P9 lite Dual SIM zcela zdarma.

Pokud si v období Black Friday klienti založí U konto, získají nejen výhodné podmínky a výběry ze všech bankomatů po celém světě zdarma, ale také možnost pořídit si zmíněný telefon Huawei ještě výhodněji než doposud, již za 5 490 Kč. Ušetříte tak víc než pětinu proti současné tržní ceně. Noví i stávající klienti si mohou telefon rovnou pořídit díky předschválené kreditní kartě, kterou k U kontu jednoduše získají, za pouhých 457 Kč měsíčně po dobu 12 měsíců.

Pro ty, kteří plánují začít pravidelně investovat, je ideální doba. V rámci Black Friday totiž po celé dva týdny mají šanci získat 50% slevu ze vstupních poplatků u pravidelných i jednorázových investičních produktů UniCredit Bank

Jeden komentář: “UniCredit Bank se znovu zapojí do Black Friday. O 20 % výhodnější půjčky a další slevy připravila na celé dva týdny”

1. Majka napsal:

Seznam eshopů zapojených do Black Friday naleznete na http://slevovy­kupon.net/c/black-friday/