Sobota 24. října. Svátek má Nina.

UniCredit Bank s novým obchodním názvem pro Českou republiku a Slovensko

UniCredit Bank v České republice a na Slovensku poskytne od začátku prosince 2013 bankovní produkty a služby pod jednotným obchodním názvem UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. Na Slovensku bude obchodní název nové banky ještě rozšířen o dovětek – pobočka zahraničnej banky (UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia,a.s. – pobočka zahraničnej banky).

Cílem tohoto spojení je využití toho nejlepšího z obou bank.  „Vytváříme novou, silnější banku, která bude operovat na obou trzích, poskytovat vyšší standard služeb prostřednictvím pobočkové sítě na Slovensku i v České republice s důrazem na efektivní řízení nejenom finanční rozvahy, ale také likvidity a nákladů,“ uvedl Jiří Kunert, předseda představenstva a generální ředitel UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia.

Ke konci listopadu bylo zároveň dokončeno právní sloučení obou bankovních domů v České republice a na Slovensku. Proces zahájení fúze české a slovenské UniCredit Bank v jednu přeshraniční banku oznámila skupina UniCredit v listopadu 2012.

Jeden komentář: “UniCredit Bank s novým obchodním názvem pro Českou republiku a Slovensko”

1. Marta Janitorova napsal:

potrebuju adresu banky na Slovensku ale ty vase debility s pismeny mi tu adresu nedaji potrebuju to surne