CZK/€ 25.230 -0,02%

1 komentář

Subjekty:

UniCredit Bank s novým obchodním názvem pro Českou republiku a Slovensko

Cílem tohoto spojení je využití toho nejlepšího z obou bank.  „Vytváříme novou, silnější banku, která bude operovat na obou trzích, poskytovat vyšší standard služeb prostřednictvím pobočkové sítě na Slovensku i v České republice s důrazem na efektivní řízení nejenom finanční rozvahy, ale také likvidity a nákladů,“ uvedl Jiří Kunert, předseda představenstva a generální ředitel UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia.

Ke konci listopadu bylo zároveň dokončeno právní sloučení obou bankovních domů v České republice a na Slovensku. Proces zahájení fúze české a slovenské UniCredit Bank v jednu přeshraniční banku oznámila skupina UniCredit v listopadu 2012.

Vstoupit do diskuze 1 komentář