CZK/€ 25.265 +0,14%

01. 12. 2014

Subjekty:

U konto s mobilem pod stromeček nově u UniCredit Bank

Mezi hlavní hity U konta patří možnost vedení účtu bez poplatků, bezplatné elektronické platby, výběry ze všech bankomatů v České republice i v zahraničí bez omezení zdarma a zejména garance podmínek na 10 let. Popularitu nového běžného účtu potvrzuje i zájem klientů.

„Lidé před Vánoci řeší, jak potěšit své blízké, ale často nemyslí sami na sebe. V UniCredit Bank na ně ale nezapomínáme, a proto teď v předvánočním období naše nové klienty s U kontem při splnění podmínek obdarujeme navíc chytrým telefonem. Výhody účtu a bezkonkurenční garanci podmínek na 10 let využívá více než 100 tisíc našich klientů a jejich počet neustále roste. Zájem o U konto překonal naše očekávání,“ komentuje Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank. „V příštím roce plánujeme aktuální počet klientů s U kontem ztrojnásobit,“ dodal Guidi.

Podle statistik si nejčastěji U konto více zřizují muži než ženy, vůbec nejvíce klientů zaznamenává banka v produktivním věku od 21 do 40 let. I nadále chce UniCredit Bank poskytovat služby, které výrazně pomohou klientům v oblasti správy osobních a rodinných financí a ušetří jim čas i peníze.

Bezplatný účet byl uveden na český a slovenský trh v dubnu 2014. Předcházela tomu pečlivá analýza požadavků klientů. Nový účet tak plní očekávání, která klienti bank v souvislosti s běžnými účty mají.

UniCredit Bank také aktivně podporuje mezibankovní mobilitu klientů, kteří chtějí změnit banku. Na internetových stránkách www.prejdusnadno.cz lidé naleznou jednoduché pokyny krok za krokem, jakým způsobem lze vše nejjednodušeji provést. Banka pak klienta průběžně informuje, jak převod služeb pokračuje, a k dispozici je rovněž telefonní linka pro okamžitá řešení dotazů nebo potíží.