CZK/€ 25.320 +0,18%

CZK/CHF 25.813 +0,21%

20. 03. 2018

TÝM BNP PARIBAS REAL ESTATE ROSTE – PŘESUNUL SE DO MYSLBEKU NA PŘÍKOPĚ

Do Budovy Myslbek, prestižního objektu nabízejícího kanceláře a obchody přímo na hlavní nákupní třídě v centru Prahy, v nedávné době přesídlila přední evropská poradenská společnost BNP Paribas Real Estate. Více než 25 konzultantů obsadilo v Myslbeku 400 m2 kancelářských prostor.

Stěhování je výsledkem expanze společnosti, která i nadále pokračuje napříč všemi odděleními, jako jsou oceňování, poradenství a průzkum trhu, oddělení pronájmu kancelářských i skladových prostor, investiční poradenství a správa nemovitostí. Organický růst společnosti se odehrává na pozadí výborných výsledků na trhu nemovitostí v ČR a Slovensku.

Nové kanceláře BNP Paribas Real Estate navrhovala společnost Capexus. Zaměstnanci BNP Paribas Real Estate oceňují jak centrální lokaci svých nových kanceláří, tak služby, restaurace a obchody, jež budova, kterou BNP Paribas Real Estate rovněž spravuje, nabízí. Vlastníkem objektu je AEW Europe.

Budova Myslbek má kapacitu celkem 17 000 m2 kanceláří a vedle BNP Paribas Real Estate zde sídlí rovněž další společnosti ze skupiny BNP Paribas Corporate & Institutional Banking a Investment Partners. Skupina je v České republice zastoupena také společnostmi Arval, Cetelem a také BNP Paribas Cardiff. Synergie, které tato velká mezinárodní skupina přináší, tak BNP Paribas Real Estate poskytují konkurenční výhodu.

BNP Paribas Real Estate je jedničkou na realitních trzích ve Francii a Německu. Němečtí investoři přitom tradičně patří k nejaktivnějším na českém realitním trhu. Po akvizici společnosti Strutt & Parker se BNP Paribas Real Estate zařadili k vedoucím realitním poradenským společnostem také ve Velké Británii. Věříme, že v rámci skupiny můžeme profitovat z těchto výjimečných vazeb a dále posílit svou pozici na českém i slovenském realitního trhu. Naši klienti také oceňují osobní přístup spojený s letitou znalostí lokálního a mezinárodního realitního prostředí,” shrnuje Stewart Thompson, Country Head BNP Paribas Real Estate pro Českou republiku a Slovensko.