CZK/€ 24.725 -0,02%

CZK/£ 28.684 -0,51%

CZK/CHF 24.374 -0,73%

02. 06. 2022

Trinity bank pomáhá plnit sny malým ukrajinským hokejistům

Trinity Bank podpořila malé ukrajinské hokejisty, kteří jsou nyní v péči Hokejového klubu Berani Zlín. Banka darovala částku 40 tisíc Kč, kterou dětem přispěje na pokračování v jejich sportovních aktivitách a možnost smysluplně trávit volný čas. Trinity Bank a Berani Zlín se tak snaží dětem v jejich obtížné situaci pomoci přinést radost a třeba i splnit jejich dětské sny. Trinity Bank věnovala na pomoc Ukrajině již 5 milionů Kč. A to jako finanční dar Českému červenému kříži, který je použit na podporu dětí zasažených válečným konfliktem.

Tomáš Valášek, manažer mládeže Hokejového klubu Berani Zlín k tomu řekl: „Ujišťuji vás, že váš dar bude efektivně využit pro ukrajinské děti a jejich maminky. Zrovna před krátkou dobou jednomu chlapci zemřel na Ukrajině tatínek, tak jsme z toho smutní a přemýšlíme, jak jemu a jeho mamince pomoct. Dětem nadále poskytujeme tréninky na ledě, vyučování češtiny, školu, ubytování, stravování i volnočasový program.“

„Doufáme, že dětem naše podpora pomůže prožívat radostné chvíle naplněné sportem, začlenit se v novém prostředí, najít si kamarády a splnit si třeba i dětský sen tím, že osobně poznají hokejové hvězdy,“ věří Dušan Benda, předseda představenstva Trinity Bank. Dětem se při tréninku mimo jiných věnuje i legenda zlínského hokeje, Petr Čajánek.

Trinity Bank věnovala na pomoc Ukrajině již 5 milionů Kč. A to jako finanční dar Českému červenému kříži. Tato částka je použita na podporu dětí zasažených válečným konfliktem. Šek na 5 milionů Kč předal zakladatel Trinity Bank, Radomír Lapčík, na benefičním Koncertu dětem Ukrajiny dne 6. března, kde byla Trinity Bank hlavním partnerem.„Trinity Bank stojí na pevných hodnotách, které jsou velmi důležité nejen pro stabilní fungování společnosti, ale také pro každého z nás. Naše morální hodnoty a přesvědčení nám nedovolují situaci, která se odehrává na Ukrajině, pouze přihlížet,“ uvedl k daru Radomír Lapčík, zakladatel Trinity Bank.