CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/£ 29.594 +0,24%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

30. 10. 2018

TPA vstupuje na trh podnikových informačních systémů

Poradenská společnost TPA významně rozšiřuje pole své působnosti o obor informačních systémů. Počátkem října se TPA stala partnerskou společností Asseco Solutions, výrobce ERP systémů HELIOS. Implementace tohoto nejrozšířenějšího původního českého ERP systému
v kombinaci s vysokou erudicí TPA v poradenství v oblasti ekonomických agend, skladového hospodářství a obchodu znamená pro klienty společnosti vysokou přidanou hodnotu a vítanou pomoc v dnešní době robotizace a digitalizace.

Společnost TPA nabízí od počátku října jako partner Asseco Solutions svým současným i budoucím klientům poradenství a implementaci informačního systému HELIOS Orange. Jedná se o nejrozšířenější český ERP systém v segmentu středně velkých společností. Více o systému HELIOS Orange
na https://www.tpa-group.cz/cs/sluzby/informacni-systemy/.

„Dokonalá znalost podnikových procesů společně s kvalitním ERP systémem tvoří KNOW-HOW, které je základem každé úspěšné implementace,“ vysvětluje Jan Líbal, Senior Manager oddělení (divize) ERP služeb, který má v oblasti ERP systémů mnohaleté zkušenosti. „TPA jako přední poradenská společnost přirozeně těmito znalostmi disponuje, a proto jsme přesvědčeni, že toto výjimečné spojení naši zákazníci ocení a velmi uvítají možnosti dále podpořit svůj byznys i v technologickém segmentu.“

„Naše společnost se vždy snaží jít co nejvíce s dobou a svým klientům nabízet nejaktuálnější informace i řešení. Pokoušíme se být vždy o krok napřed při zachování rozvahy a nadhledu. V době robotizace
a digitalizace chceme našim klientům umět dobře poradit i při rozhodování či změnách v oblasti informačních systémů a pomoci jim při výběru a implementaci, pokud si vyberou systém HELIOS Orange. Naše zkušenosti a znalosti ekonomického prostředí firmy a procesů k tomu jistě významně přispějí a následně napomohou hladkému zavedení systému a práce s ním,“
vysvětluje důvody rozšíření působení firmy Rostislav Kuneš, generální ředitel TPA.

Tisková zpráva TPA