Neděle 26. září. Svátek má Andrea.

TPA je po čtvrté Nejžádanější zaměstnavatel v daních

Investice 13.02.2019 | 15:52 0 Komentářů

TPA, přední česká poradenská společnost, se stala díky hlasování odborné i laické veřejnosti již po čtvrté v historii soutěže Daňař & Daňová firma roku vítězem kategorie Nejžádanější zaměstnavatel v daních. Slavnostní vyhlášení 9. ročníku soutěže vydavatelství Wolters Kluwer se konalo 7. února v hotelu International v Praze. Ocenění převzal Rostislav Kuneš, partner TPA. Dalším vítězstvím pro TPA bylo 2. místo Jany Skálové, partnerky TPA, v kategorii Daňová osobnost roku 2018 v komerční daňové sféře.

Obhájení loňského vítězství a celkově již čtvrté prvenství v kategorii Nejžádanější zaměstnavatel v daních za celou dobu soutěže je pro nás důkazem, že je i navenek vidět, že svou práci děláme srdcem, odpovědně a s lidským přístupem ve všech směrech. Velmi si tohoto ocenění vážíme a děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali,“ říká k vítězství Rostislav Kuneš, partner TPA.

V soutěži Daňař & Daňová firma roku mohla veřejnost nominovat a hlasovat pro společnost z oblasti daní, kterou považuje za perspektivní, s dobrým zázemím a stabilním postavením na trhu. Společnost, pro kterou by chtěli pracovat či pracují.

Tisková zpráva TPA