CZK/€ 25.325 -0,02%

29. 08. 2017

Subjekty:

Tiskovou mluvčí Sberbank CZ je Radka Černá

Na pozici tiskové mluvčí a PR manažerky Sberbank CZ od 15. srpna nastoupila Radka Černá. Doplnila tak tým komunikace banky, kde bude mít na starosti především komunikaci s novináři a PR projekty.

Radka má dlouholeté zkušenosti z public relations. Více než deset let působila jako externí konzultantka. Mimo jiné spolupracovala se společností Fio Banka, RM-Systém, Pioneer Investment, Asociací pro kapitálový trh a z nefinanční oblasti například Prague International Marathon. Před tím působila též jako mluvčí Komise pro cenné papíry.

Radka vystudovala Provozně ekonomickou fakultu ČZU se zaměřením na marketing. Ve volném čase se kromě dvou dětí věnuje sportu, především vytrvalostnímu běhu a triatlonu.

Nejvíce se těší na spolupráci s týmem profesionálů a možnost podílet se na posilování značky Sberbank CZ – přátelské, ke klientům vstřícné banky.