CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

05. 05. 2016

Taxify získala strategickou investici od startupového fondu BOLT společnosti O2

“Jsme velmi rádi, že se nám podařilo domluvit na spolupráci se společností O2.  Vedle získané investice si také ceníme toho, že budeme mít přístup k velkým datům tohoto operátora. Jsme přesvědčeni, že toto rozhodnutí nám přinese další spokojené zákazníky a uživatele,” komentuje zahájenou spolupráci Roman Sysel, manažer zodpovědný za aktivity Taxify v České republice.

“Startupový akcelerátor BOLT jsme na podzim roku 2015 zakládali s tím, že jsme chtěli podpořit výjimečné technologické projekty a chtěli jsme umožnit jejich rozvoj. Aplikace Taxify přesně odpovídá tomuto přístupu, a proto jsme potěšeni, že jim můžeme poskytnout nejen finance, ale také dlouholeté znalosti a zkušenosti získané na českém trhu. Věřím, že i díky nim Taxify osloví další spokojené uživatele,” říká Jakub Minařík, který vede akcelerátor BOLT.

Startupový akcelerátor BOLT je byznysová iniciativa napojená přímo na O2 Czech Republic, která umožňuje startupům získat nejen potřebný funding, ale i přístup k unikátním kompetencím telekomunikačního operátora.