Sobota 19. září. Svátek má Zita.

STUDENTSKÉ KONTO OD KOMERČNÍ BANKY NABÍZÍ BONUS 500 KČ A ŘADU DALŠÍCH VÝHOD

Konto G2.2 od Komerční banky nabízí mladým lidem a studentům za výhodných podmínek vše, co ke správě svých financí potřebují.  Prvních 3000 nových klientů, kteří si konto G2.2 založí nejpozději do 31. října 2012 může získat také bonus 500 Kč.

Konto G2.2 nabízí korunový běžný účet s elektronickým zasíláním výpisů, mezinárodní embosovanou platební kartu s cestovním pojištěním a internetové, telefonní nebo mobilní bankovnictví. Pro studenty od 15 do 25 let je vedení účtu zcela zdarma. Majitelé konta ve věku 26 – 30 let mohou získat vedení účtu zdarma prostřednictvím aktivního využívání konceptu MojeOdměny. V rámci konceptu lze také získat bezplatně všechny výběry z bankomatů KB (1 platba u obchodníka = vrácení poplatku za 1 výběr debetní kartou z bankomatu KB).

Novinkou je možnost doložit potvrzení o studiu přes on-line formulář na základě ověření platnosti ISIC karty. Majitelé konta G2.2 tak nemusí osobně na pobočku, stačí prostřednictvím stránek www.g2potvrzeni.cz/ zadat své iniciály a ověřit platnost ISIC karty.

Prvních 3000 nových majitelů konta G2.2, kteří si účet založí nejpozději do 31. října 2012 a splní podmínky soutěže, může získat bonus 500 Kč (podmínky soutěže jsou dostupné na www.g2.cz). K tomu každý, kdo po celý rok alespoň jednou měsíčně zaplatí kartou, dobije kredit v mobilu přes bankomat KB nebo pošle peníze prostřednictvím služby internetového nebo mobilního bankovnictví získá prémii 333 Kč každý rok v září. Další bonus 200 Kč čeká pak na všechny, jež při prvním založení konta G2.2 předloží platnou ISIC kartu.

„Studenti jsou pro Komerční banku velmi důležitou skupinou klientů, a proto se neustále snažíme služby jim určené zlepšovat a rozšiřovat a odměňovat je za aktivitu. Jsme si také vědomi, že mladí lidé preferují elektronické formy komunikace. Věřím tedy, že ocení jak možnost on-line sjednání účtu, tak snadného doložení trvání studia,“ uvedl Michal Pánek, manažer Segmentového řízení – Retail KB.

Konto G2.2 si lze založit na jakékoli pobočce KB nebo o něj zažádat on-line na mujucet.kb.cz. Zájemci mohou také využit služby videobankéře, který jim pomůže s vyplňováním žádosti.