CZK/€ 25.320 +0,18%

18. 11. 2014

2 komentáře

Subjekty:

STARTUJE HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI DVANÁCTÉHO ROČNÍKU OCENĚNÍ MASTERCARD OBCHODNÍK ROKU 2014

„Cena veřejnosti je mezi obchodníky vnímaná jako jedna z nejprestižnějších kategorií. Dává zákazníkům jedinečnou možnost projevit sympatie svému oblíbenému obchodníkovi a prostřednictvím hlasování mu dát šanci stát se jejím vítězem, říká Martina Kirchrathová, Commerce Development Director MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

„Všichni, kteří pošlou hlas svému oblíbenému obchodníkovi prostřednictvím stránek www.obchodnik-roku.cz, se mohou zároveň zapojit do soutěže. Výherce získává 50 000 Kč vložených na účet Free and Flexi, a zároveň platební kartu MasterCard s věrnostním programem bene+,“ doplňuje Josef Jehlík, manažer věrnostního programu bene+, GE Money Bank.

Hlasování veřejnosti prostřednictvím internetu a SMS, z jehož výsledků vzejde držitel titulu MasterCard Obchodník roku 2014 – GE Money Bank Cena veřejnosti, bude probíhat téměř dva měsíce a to do 11. ledna 2015. Po celou dobu hlasování budou na webových stránkách ocenění k dispozici průběžné výsledky. Systém a pravidla hlasování zůstávají stejná jako v minulém roce:

• V každé kategorii vyberou zákazníci pouze jednoho obchodníka, kterému dají svůj hlas.
  • Po vyplnění a odeslání formuláře bude každému hlasujícímu automaticky na jím vyplněnou e-mailovou adresu zaslána žádost o potvrzení hlasování. Pro úplnost hlasování musí každý hlasující tuto žádost potvrdit. Hlasování, které není potvrzeno přes e-mail, není platné.
  • Hlasovat na internetu může každý hlasující maximálně jednou za dobu konání soutěže, tedy z jedné e-mailové adresy je možné potvrdit maximálně jedno hlasování za dobu konání soutěže.
  • Hlasovat prostřednictvím SMS může každý hlasující maximálně jednou za dobu konání soutěže, tedy z jednoho telefonního čísla je možné hlasovat maximálně jednou za dobu konání soutěže.

Vítěz Ceny veřejnosti bude slavnostně vyhlášen na Retail Summitu 3. února 2015.

Vstoupit do diskuze 2 komentáře