Pátek 15. listopadu. Svátek má Leopold.

Spořitelna zvýší dětem měsíční kapesné, mohou získat až 300 Kč

Česká spořitelna připravila promo nabídku, v rámci které lze při založení nového dětského účtu a pravidelném měsíčním kapesném získat částku až 300 Kč. Podmínkou je, aby rodiče na dětský účet v měsíci jeho založení a v každém z následujících 5 kalendářních měsíců pravidelně poslali alespoň částku ve výši 50 Kč a Česká spořitelna pokaždé přidá dalších 50 Kč. Akce trvá až do 15. října 2019 a je možné ji využít do 15. narozenin dítěte.

„Děti často touží po vlastní kartě, ale s dětským účtem si ji málokdy spojí. Na druhé straně stojí obava rodičů, zda je jejich dítě připraveno na vlastní účet a odpovědnost za vlastní finance. Kombinace kapesného a vlastního účtu je skvělý způsob, jak je naučit hospodaření s penězi a základům finanční gramotnosti,” říká Petr Pluháček, který má na starost nabídku služeb pro mladé klienty.

Výhody dětského účtu:

• Založení a vedení dětského účtu je zcela zdarma;
  • Děti nemohou utratit více, než mají na účtu;
  • Rodiče mohou nastavit limity pro všechny platební operace;
  • každé provedené platbě jsou rodiče informováni, ať už díky upozornění z mobilní aplikace George, SMS nebo e-mailem;
  • V případě ztráty karty ji lze jednoduše zablokovat přes mobilní aplikaci George, v internetovém bankovnictví George nebo telefonicky na infolince v Klientském centru 800 207 207.

Více podrobností na www.csas.cz/detskyucet.