Úterý 13. dubna. Svátek má Aleš.

Spořicí účet GARANT od Expobank – sazba 1,1 % na 15 měsíců i v lednu

Banky 06.01.2015 | 12:26 0 Komentářů

Spořicí účet GARANT od Expobank CZ garantuje výši úroku 1,1 % na 15 měsíců od založení. Jde o jednu z nejlepších sazeb na trhu, a to bez dodatečných podmínek. Možnost založit si tento atraktivní spořicí účet mají zájemci i v lednu letošního roku. Banka prodloužením možnosti otevření účtu reaguje na vysoký zájem klientů. (Tisková zpráva: Expobank CZ)

„Hledáte-li kvalitní spořicí účet, který si nebude diktovat podmínky a který vám zaručí stabilní garantovaný výnos, založte si spořicí účet GARANT,“ radí Renars Karass, člen představenstva Expobank CZ, odpovědný za individuální bankovnictví a market management. Spořicí účet GARANT od Expobank CZ garantuje úrokovou sazbu 1,1 % na 15 měsíců, pokud si tento účet zájemce založí během ledna.

Úroková sazba je platná pro jakoukoliv výši zůstatku, prostředky jsou klientovi kdykoli k dispozici; vklady, založení, vedení a zrušení účtu je zdarma.

GARANT je možno založit na jakékoliv pobočce Expobank, nebo online na www.sporenigarant.cz a smlouva je pak doručena k podpisu poštou. K založení Spořicího účtu GARANT není třeba mít otevřený běžný účet v Expobank.

Výhody Spořicího účtu GARANT:

• garantovaná úroková sazba po dobu 15 měsíců,

• okamžitý přístup k penězům,

• úročení celého zůstatku atraktivní úrokovou sazbou 1,1 % p.a.,

• možnost založení bez běžného účtu Expobank CZ,

• 100% pojištění vkladu až do výše 100 000 EUR.

Jak založit spořicí účet GARANT:

• vyplněním online formuláře na www.sporenigarant.cz,

• na jakékoliv pobočce Expobank CZ,

• více informací na bezplatné infolince 800 700 800 nebo na www.expobank.cz.