CZK/€ 24.740 -0,75%

CZK/CHF 23.823 -0,84%

30. 03. 2012

Subjekty:

Společnosti skupiny UniCredit představí na TechAgru zvýhodněnou nabídku pro zemědělce

Rozšiřování specifické nabídky financování pro zemědělce, zejména pak zemědělské techniky, patří mezi prioritní oblasti skupiny UniCredit. Společná expozice se nachází v pavilónu A1.

„Je přirozené, že jsme u našich klientů tam, kde se prezentují a uzavírají významné obchody. Pro letošní ročník veletrhu TechAgro jsme připravili speciální akci „0 %“, která má upoutat pozornost na skutečnost, že v rámci naší veletržní prezentace je možné sjednat financování s akontací od 0 % a uzavření smlouvy, vedení smlouvy nebo její předčasné ukončení a mimořádné vklady jsou bez jakýchkoli poplatků,“ uvedl Jaroslav Jaroměřský, předseda představenstva UniCredit Leasing. „Součástí naší nabídky bude i atraktivní pojištění, kde například výše akční pojistky traktoru bude pouze 0,78 % z pořizovací ceny při desetiprocentní spoluúčasti.“ Speciální nabídku navíc obdrží i klienti, kteří s UniCredit Leasingem uzavřou novou smlouvu na financování zemědělské techniky v průběhu veletrhu TechAgro. Pro ně je na veškerou zemědělskou techniku připravena pojistná sazba 0,5 % z pořizovací ceny, opět při desetiprocentní spoluúčasti.

„Naše unikátní řešení provozních úvěrů patří k nejvyhledávanějším a nejoblíbenějším specializovaným produktům pro naše zemědělce. Všem zájemcům z řad zemědělských firem vypočteme na počkání během veletrhu na našem stánku výši provozního úvěru. Dále jsme připraveni pomoci s investičním úvěrem pro financování výstavby, rozšiřování nebo rekonstrukci zemědělských výrobních objektů. Poskytujeme také úvěry na nákup zemědělské půdy i financování dodavatelů zemědělské techniky, nebo hnojiv a osiv. Nedílnou součástí našich služeb je poradenství vztahující se k efektivnímu využívání dotačních programů,“ poznamenal Ing. Dušan Hladný, ředitel úseku Firemní a mezinárodní klientela UniCredit Bank.

UniCredit Leasing představí na veletrhu ucelenou řadu finančních produktů zohledňující specifika podnikání v sektoru zemědělství a lesnictví. Půjde například o úvěrové financování UCL CreditAgro s možností čerpání dotačního programu PGRLF (Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond). Ve variantě UCL CreditAgro Free mají klienti možnost snížit si budoucí splátky mimořádným vkladem v libovolné výši. Nepravidelnost příjmů zohledňuje rovněž úvěr UCL CreditAgro Sezónní splátky, který umožňuje splácet poskytnutý úvěr s ohledem na plánované tržby za sklizeň či průběh čerpání zemědělských dotací. Nabídku společnosti doplňuje leasingové financování UCL LeaseAgro a atraktivní značkové financování (například SOME Finance).

Vzhledem k tomu, že se kompetence a produkty UniCredit Leasing a UniCredit Bank ve finanční oblasti velmi dobře doplňují, náplní přítomnosti obou firem na veletrhu TechAgro v Brně je uspořit klientům ucelenou a zvýhodněnou nabídkou investiční náklady a rovněž poskytnout odborné poradenství.