Pátek 24. září. Svátek má Jaromír.

Společnosti Broker Consulting vzrostl za prvních šest měsíců roku 2016 obrat o 10 %.

Investice 12.09.2016 | 10:28 0 Komentářů

Obrat z hlavní činnosti finančně poradenské společnosti Broker Consulting vzrostl v prvním pololetí roku 2016 dle předběžných výsledků na 502 milionů Kč. Oproti prvním šesti měsícům roku 2015 se tak zvýšil o 10 procent.

Obrat z hlavní činnosti Broker Consulting se v prvním pololetí letošního roku podle neauditovaných výsledků zvýšil oproti lednu až červnu roku 2015 o 45,2 milionu Kč.

„Za lepšími výsledky hledejme nejen rostoucí počet konzultantů, ale především růst naší efektivity. Dle našich analýz dosahujeme nejvyššího průměrného obratu na jednoho spolupracovníka. Ukazuje to, že v naší společnosti pracují profesionálové, kteří se své profesi věnují naplno,” uvádí ředitel PR a komunikace Broker Consulting Jan Lener.

Objem sjednaných hypotečních úvěrů v České republice činil od ledna do června letošního roku 3,463 miliardy Kč. Poradci společnosti Broker Consulting v prvních šesti měsících roku 2016 sjednali celkem 43 018 smluv, tedy o 3 306 více než ve stejném období loňského roku. Rostl zejména segment realitních a bankovních služeb. Bankovní služby společnost Broker Consulting podpořila navíc budováním nových franšízových obchodních míst s názvem OK POINT ve strategické spolupráci s mBank.

“Naším hlavním odlišením od konkurence je náš finanční plán a následné poskytování finančních, realitních služeb a zprostředkování bankovních služeb. Praxe ukazuje, že klienti chtějí mít vše na jendom místě. Právě toto propojení, které jsme naplno nastartovali v roce 2015, stojí za naším letošním růstem. Kromě finančních výsledků nás těší i další věci. Například naše dopojištění OK Double připravené ve spolupráci se zahraničními partnery ušetří jen v následujících 5 letech našim klientům více než 350 milionů korun, které nebudou muset zaplatit za dražší produkty tuzemských pojišťoven,” říká Petr Hrubý, generální ředitel Broker Consulting.

Tisková zpráva Broker Consulting