CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/£ 29.594 +0,24%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

10. 02. 2015

Společnost SONET začala nabízet Wi-Fi platební terminál Spire SPw60, ideální pro restaurace či hotely

Restaurace, hotely či bary. Wi-Fi platební terminál Spire SPw60 se hodí všude tam, kde zákazník vyžaduje pružnou obsluhu, která mu umožní bezpečně zaplatit, aniž by se zvedl ze židle. Společnost SONET nyní terminály firmy Spire Payments, jejichž jádro je postavené na operačním systému Linux, zařadila do své nabídky.

„V našem regionu jde o v současné době velmi poptávané platební řešení, které díky Wi-Fi bezdrátovému připojení dovoluje mobilní obsluhu zákazníka. Terminál samozřejmě splňuje veškeré nejnovější bezpečnostní standardy, takže i když jsou data přenášena bezdrátově, zákazník se nemusí bát jakéhokoliv ohrožení,“ uvedla Lenka Bukalová z firmy Sonet. Samozřejmostí je podle ní také akceptace všech typů platebních karet, včetně čím dál oblíbenějších karet s bezkontaktní technologií. Barevný displej terminálu pak umožňuje umístění vlastního loga či reklamního sdělení.

SONET však počítá s tím, že Spire SPw60 nebude jediný model, o který rozšíří svoji nabídku. Díky vývojářům brněnské společnosti si totiž zákazníci budou moci vybrat z celé nové generace platebních terminálů Spire Payments využívající ve svém jádru operační systém odvozený od open-source Linux.