Čtvrtek 21. března. Svátek má Radek.

Společnost Interchange přichází s výjimečnou nabídkou směnárenských služeb pro zákazníky, kteří navštíví Staroměstské náměstí

Investice 20.02.2019 | 09:20 0 Komentářů

Mezinárodní skupina Interchange („Interchange“), která je jedním z nejpřednějších poskytovatelů směnárenských služeb na světě i v České republice, kde provozuje 42 místních poboček, dnes oznámila, že zavedla nový cenový model s nízkými maržemi ve své pobočce v centru Prahy v Železné ulici pouze několik metrů od Staroměstského náměstí.

Jde zároveň o urychlení implementace nové legislativy, která bude od 1. dubna povinná pro všechny směnárny, a která poskytuje zákazníkům možnost zrušit transakci do tří hodin po jejím provedení.

Při sazbách, které zde Interchange nabízí, poskytuje pobočka v Železné ulici výjimečné směnné sazby bez jakýchkoli provizí nebo jiných poplatků, a společnost neočekává jakékoli zrušené transakce.

V souvislosti s novým modelem ředitel Interchange pro Českou republiku Marek Nácovský říká:

‘Jako jeden z předních poskytovatelů výměny zahraničních měn v České republice, kde provozujeme 42 poboček po celé zemi, jsme tvrdě pracovali na přípravách na novou legislativu, a věříme, že jsme nyní zcela připraveni. Nějaký čas jsme se také připravovali na zavedení nového modelu s nízkými maržemi, který doplňuje naši nabídku služeb podobně jako možnost on-line rezervace a zároveň zohledňuje požadavky našeho pronajímatele. Náš nový pilotní projekt v Železné ulici nám, jak věříme, ukáže, že se veškerá tvrdá práce vyplatila.’

Směnárna Interchange v Železné ulici je v provozu po dobu přesahující 25 let a tento nový model jí umožní nabízet výjimečnou nabídku směnárenských služeb vysoké koncentraci zahraničních turistů, kteří navštěvují Staroměstské náměstí, jakož i místním, kteří si přejí vyměnit měnu za účelem dovolených nebo obchodních cest. Nadále bude poskytovat tyto služby s dlouhou otevírací dobou od 8:25 do 23:10, 7 dní v týdnu tak, aby naplnila požadavky svých zákazníků.

Společnost je přesvědčena, že tento nový model s nízkou marží nenavýší jen počet transakcí, ale bude stále více lákat místní obyvatele k nákupům zahraniční měny ve velmi atraktivní lokalitě.

Pouze v posledním roce otevřela společnost Interchange v České republice čtyři nové směnárny v Praze a v regionech. Její expanze pokračuje v Evropě a po celém světě, což z ní činí jednoho z nejvíce rostoucích poskytovatelů směnárenských služeb na světě.

Více informací o Interchange v České republice naleznete na www.interchange.cz. Více informací o Interchange celosvětově naleznete na www.interchange.eu.

Tisková zpráva Interchange