Neděle 28. listopadu. Svátek má René.

Společnost FIXED.zone uspěla s chytrým přívěskem na Indiegogo

Podnikání 25.10.2021 | 14:24 0 Komentářů

Na crowdfundingovém portálu Indiegogo uspěla česká společnost FIXED.zone s chytrým přívěskem (FIXED Sense), který svými parametry překonává v oblasti smart tagů konkurenci. Požadovaný objem financí na zavedení produktu FIXED Sense do výroby se podařilo překročit zhruba o 15 %, přičemž kampaň na Indiegogo potrvá ještě 20 dnů.

„Úspěch naší kampaně na Indiegogo nám potvrdil, že přicházíme na trh s unikátním a inovativním řešením, které zjednoduší a zpříjemní každodenní život. Náš FIXED Sense je jediný smart tracker na trhu, který je postaven na čtyřech základních pilířích: chránit, kontrolovat, analyzovat a v neposlední řadě najít. Z pohledu funkcionality je tak o několik kroků dál před zavedenými značkami, jako jsou Apple, Samsung či Tile,“ uvedl Daniel Havner, zakladatel společnosti a její majoritní akcionář.

Akcie společnosti FIXED.zone se od listopadu budou obchodovat na trhu START Burzy cenných papírů Praha (BCPP). V současné době (až do 2. listopadu 2021) je možné akcie získat v rámci veřejné nabídky (IPO) prostřednictvím Patria Finance, FIO Banky, Wood & Company Financial Services nebo jiného člena BCPP.

FIXED Sense je tenký, lehký a multifunkční. Díky dvěma programovatelným tlačítkům s integrovaným single, double a tripple klikem lze ovládat chytrou domácnost, zapínat a vypínat světla, ovládat žaluzie a mnoho dalšího. Uživatelé zaručeně ocení také ochrannou funkci. Kdykoli se hlídaná věc opatřená Sense tagem pohne, uživatel dostane upozornění. Sense tag zároveň umožňuje analyzovat teplotu a vlhkost v místnosti. V neposlední řadě Sense disponuje funkcí najít, například klíče, peněženku nebo dálkový ovladač od televize. Sense je šikovný Bluetooth tracker, s jehož pomocí snadno najdete, co hledáte. Pomocí zvuku nebo vizuálního radaru.

FIXED Sense tvoří nerozlučnou dvojici s FIXED Smart app. Nová generace aplikace je intuitivní, stabilní, propracovaná a trvale aktualizovaná. Díky celé řadě funkcí a pokročilým nastavením je možné nastavit bezpečné zóny, noční režim, tiché vyhledávání, zapínat a vypínat různé funkce a využívat výhod propojení s jinými FIXEDSmart produkty, jako je IoT Guard / Tracker Buddy, připravovaný inteligentní zámek a další.

Společnost FIXED.zone (původně Recall) oslavila letos v červnu 20. výročí od svého založení. Během této doby dokázala z lokálního distributora mobilního příslušenství vyrůst na několik evropských trhů, investovala do vlastní výroby a úspěšně vyvíjí vlastní nové produkty včetně vývoje vlastního ekosystému produktů nazvaných „FIXED Smart“.

Tagy peníze