CZK/€ 24.660 +0,10%

24. 04. 2012

Subjekty:

Společnost Colosseum je Brokerem roku 2012 v kategorii komodity a deriváty

Anketa Broker roku si klade za cíl každoročně vyhodnotit služby a produkty obchodníků s cennými papíry působících na území České republiky. Výsledky ankety byly vyhlášeny v jedné hlavní kategorii a čtyřech vedlejších (české, zahraniční akcie, komodity a deriváty, forex).

Obchodní ředitel Jiří Hruška k ocenění říká: „Chtěl bych touto cestou poděkovat všem spokojeným klientům, kteří pro nás v anketě hlasovali. Je to pro nás všechny zejména závazek do budoucích let. Chceme služby společnosti Colosseum dále rozvíjet, abychom byli vždy schopni nabídnout investice každému podle jeho specifických přání a potřeb“.

Společnost Colosseum, a.s., patří mezi nejvýznamnější české nebankovní obchodníky s cennými papíry se specializací na burzovní a OTC deriváty (komodity, forex) a akcie. Na českém trhu působí společnost Colosseum, a.s., již od roku1997 a je jedním z prvních obchodníků s cennými papíry s licencí na deriváty. Díky dlouholetým zkušenostem nabízí společnost Colosseum, a.s., individuální i korporátní klientele široké portfolio služeb od zprostředkování burzovních obchodů až po správu aktiv.

Organizátorem ankety Broker roku 2012 je společnost Financial Progress Group, a. s. Vznikla v roce 2011 spojením skupiny ekonomů, investorů a obchodníků na finančních trzích. Financial Progress Group, a.s., je investorem, mediátorem investičních vztahů a nositelem obchodních informací, které přetváří na dovednosti a znalosti, jež využije nejširší investiční obec.