CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

29. 05. 2012

Subjekty:

SPOLEČNOST CETELEM VE SPOLUPRÁCI S DIRECT POJIŠŤOVNOU ROZŠIŘUJE NABÍDKU FINANČNÍCH SLUŽEB PRO SVÉ KLIENTY O CETELEM POJIŠTĚNÍ

„Uvedení nového Cetelem pojištění na trh je logickým krokem, který odpovídá naší strategii poskytování vysoce kvalitních a komplexních finančních služeb dostupných široké veřejnosti,“říká Václav Horák, generální ředitel a místopředseda představenstva Cetelem ČR. „Při výběru partnera pro tento typ pojištění byla rychlost a jednoduchost sjednání pojistky klíčovým faktorem. Plusem našeho partnera pro oblast pojištění, jsou rovněž kvalitní služby a bohaté zkušenosti s prodejem pojištění prostřednictvím internetu a po telefonu,“ dodává Václav Horák.

„Nová partnerská spolupráce s jedním z nejvýznamnějších nebankovních poskytovatelů úvěrových produktů, společností Cetelem, přiblíží naše služby většímu okruhu klientů,“ říká Ján Čarný, generální ředitel a předseda představenstva DIRECT Pojišťovny. „Do budoucna plánujeme pro Cetelem nabídku pojistných produktů nadále rozšiřovat. Pokračujeme tak ve strategii navazování spolupráce se silnými partnery,“ dodává Ján Čarný.

Partnerství s DIRECT Pojišťovnou přináší klientům společnosti Cetelem možnost uzavřít pojistnou smlouvu snadno a během několika minut přes internet a to v pohodlí svého domova. Navíc, pokud klient zaplatí pojistné virtuální kartou Cetelem, získá 10% ztéto platby zpět na svou kartu Cetelem.

Pojištění majetku

v rámci pojištění majetku si mohou klienti Cetelemu sjednat pojištění nemovitosti a domácnosti ve třech různých balíčcích MINI, OPTI A MAXI. Ty kombinují různé varianty ochrany majetku proti živelním událostem, odcizení, vandalismu, vodovodním škodám či proti přepětí a zkratu. Součástí každého balíčku je navíc pojištění zahrady a asistenční služby již v základní ceně.

Cestovní pojištění

Kromě rychlosti sjednání cestovního pojištění ocení aktivní turisté v případě problémů asistenční služby, které jsou jeho standardní součástí. Jistotu mají klienti také díky bezplatnému prodloužení pojištění léčebných výloh, když se z důvodu zásahu vyšší moci vrátí ze své cesty později, než plánovali. Náklady na léčebné výlohy v zahraničí jsou kryty až do výše 3 000 000 Kč a součástí pojištění je také úhrada nákladů na případnou záchrannou pátrací činnost horské služby a ostatních záchranných sborů.

Sjednat si Cetelem pojištění nebo zjistit bližší informace o jeho parametrech je možné na www.cetelem.cz/pojisteni