Pondělí 26. října. Svátek má Erik.

Společnost Alma CG pozvala své klienty na divadelní představení Jaroslava Duška PÁTÁ DOHODA

Investice 20.11.2013 | 13:36 0 Komentářů

Ve čtvrtek 14. 11. zahrál Jaroslav Dušek v divadle Klub Lávka pro klienty společnosti Alma CG. Představení Pátá dohoda je volným pokračováním kultovního představení o toltécké moudrosti Čtyři dohody.

Společnost Alma CG jej pořádala pro své klienty z řad strojírenských, technologických, finančních, chemicko-potravinářských, IT a dalších společností, kterým pomáhá v oblasti financování inovací, zejména při odpočtu na výzkum a vývoj. Akce se zúčastnilo na 100 zástupců středních i velkých firem s partnery či kolegy, mezi nimi například Autocont, BASF, ČKD, Emco, Komerční banka, SKANSKA, T-Systems, ZAT. Kromě samotného představení byl pro hosty připraven raut v přilehlé restauraci.

„Kulturní akce s našimi klienty jsou pro nás velmi přínosné. Máme tak možnost potkat se nejen na profesionální úrovni, ale především na úrovni lidské a společenské,“ uvedla ředitelka Alma CG Kristína Šumichrastová.

Alma CG je evropský leader v oblasti cost consultingu. Pomáhá společnostem zvyšovat jejich konkurenceschopnost prostřednictvím optimalizace nákladů, realizací úspor a zajištění dostupného financování. Má mezinárodní zastoupení v devíti zemích (Francie, Belgie, Maďarsko, Polsko, Španělsko, Portugalsko, Velká Británie, Kanada, ČR), 1300 zaměstnanců a 26 let zkušeností.