Pátek 23. října. Svátek má Teodor.

Soutěž pro klienty sAutoleasing: Vyzkoušejte on-line zónu a vyhrajte auto na víkend a další skvělé ceny

–     Klienti mohou svou leasingovou nebo úvěrovou smlouvu uzavřenou u sAutoleasing spravovat on-line a navíc vyhrát SUV vůz na víkend s plnou nádrží a další zajímavé ceny

On-line zóna umožňuje klientům snazší a rychlejší přehled o smlouvách, platbách i zůstatcích z pohodlí domova

On-line přístup i správa účtu v on-line zóně je zdarma

Dceřiná společnost České spořitelny sAutoleasing spustila pro své klienty vědomostní soutěž o zajímavé ceny. Stačí mít aktivní smlouvu se společností a využívat k její správě on-line zónu. Zájemci se do soutěže přihlásí prostřednictvím internetových stránek https://www.sautoleasing.cz/soutezoauto, kde se také dozví podrobnosti a pravidla soutěže.

Soutěž je časově omezená a trvá do 31. prosince 2014. Je rozdělena do pěti soutěžních kol a v každém z nich může klient vyhrát vůz SUV na víkend s plnou nádrží a dalších devět skvělých cen. Vědomostní otázky jsou zaměřeny na využití on-line aplikace na správu smluv.

V on-line zóně klienti najdou aktuální přehled o parametrech smlouvy, o realizovaných platbách, nebo o sjednaném pojištění, díky ní mohou také komunikovat se společností formou on-line formulářů. Aplikace odpovídá vysokým bezpečnostním standardům a klienti do ní vstoupí z internetových stránek společnosti www.sautoleasing.cz.

On-line zónu mohou využívat noví i stávající klienti, kteří mají u sAutoleasingu uzavřenou úvěrovou nebo leasingovou smlouvu. Aktivace klientského účtu je jednoduchá a probíhá přes internetové rozhraní prostřednictvím přihlášení v on-line zóně, která funguje už od dubna 2013. Nejsou s ní spojeny žádné poplatky: zřízení účtu, obsluha i správa je zdarma.