CZK/€ 24.610 +0,18%

CZK/CHF 25.415 +0,21%

07. 07. 2022

Slavia má optimistickou zprávu pro cestovatele do Turecka a Tuniska

Podle aktuálního žebříčku Asociace cestovních kanceláří, patří mezi nejvíce navštěvované země letošního léta také Turecko a Tunisko. Právě do těchto destinací od začátku prázdnin zlevnila Slavia pojišťovna ceny cestovního pojištění. Pojištění léčebných výloh a další rizika si mohou s nižším pojistným pořídit také turisté, mířící do Maroka a na Kypr.

„Na základě nové analýzy škod jsme upravili cenotvorbu u některých letních destinací, mezi kterými jsou i státy, patřící k magnetům letošního léta,“ vysvětluje produktový ředitel Slavia pojišťovny Ladislav Bělina. „Dříve byli rizikovější, ale v poslední době v nich jsou zřejmě klienti opatrnější, takže jsme je mohli přesunout do kategorie, ve které vychází cestovní pojištění levněji,“ doplňuje Bělina.

K základnímu limitu při pojištění léčebných výloh ve výši 3,5 milionu korun nabízí Slavia pojišťovna také limity s 5 a 10 miliony. Pěti a desetimilionové limity jsou nově k dispozici
i cestovatelům v rámci pojištění odpovědnosti. Riziko Covidu už je zahrnuté v běžném pojištění léčebných výloh a Slavia i nadále poskytuje službu Covid Assistance, která lidem pomůže vyznat se v podmínkách pro vstup do jednotlivých zemí.