Pondělí 17. června. Svátek má Adolf.

Skupina UniCredit získala ocenění „Nejlepší banka“ ve třech kategoriích v oblasti financování

Skupina UniCredit byla oceněna v soutěži Best Bank Awards, kterou každoročně vyhlašuje časopis Global Finance.

Banka zvítězila v kategoriích:

• Nejlepší banka ve střední a východní Evropě
  • Nejlepší banka v Bulharsku
  • Nejlepší banka v Chorvatsku

Gianfranco Bisagni a Niccolò Ubertalli, výkonní ředitelé pro střední a východní Evropu skupiny UniCredit, uvedli: „Prestižní uznání jsme získali za vynikající výkon v uplynulém roce v celém regionu střední a východní Evropy, zejména pak v Bulharsku a Chorvatsku. Ocenění se podařilo získat díky úsilí a angažovanosti našich zaměstnanců směrem ke klientům, kterým poskytujeme služby prostřednictvím naší jednoduché a úspěšné panevropské komerční banky. Ceníme si příležitosti sdílet úspěch s klienty a obyvateli zemí, kde skupina UniCredit působí.“

Na úspěch a zisk ocenění má vliv řada faktorů, kterými jsou růst aktiv, ziskovost, geografický dosah, strategické vztahy, rozvoj nových produktů a inovace. Dále se také přihlédlo k názorům analytiků trhu, ratingových analytiků, bankovních poradců a dalších odborníků z bankovního sektoru.