Neděle 11. dubna. Svátek má Izabela.

Skupina UniCredit získala ocenění „Best Sub-Custodian Bank“ v regionu střední a východní Evropy

Časopis Global Finance ve svém průzkumu Best Sub-Custodian Banks (nejlepší místní správcovské banky) uskutečněném v roce 2015 ocenil skupinu UniCredit za její úspěchy v regionu střední a východní Evropy. Toto americké finanční periodikum zvolilo skupinu UniCredit nejlepší místní správcovskou bankou v regionu střední a východní Evropy. Skupina UniCredit získala kromě toho regionálního také prvenství v jednotlivých zemích, Rakousku, Bulharsku, České republice, Maďarsku, Polsku, Srbsku, Slovinsku a na Ukrajině.

Angelo Rizzuti, globální zástupce ředitele divize Global Transaction Banking (GTB), uvedl: „Jsme hrdí na toto mezinárodně uznávané ocenění, které je pro nás zaslouženým uznáním za vynikající práci našeho týmu a také důkazem naší důvěryhodnosti, jakožto místní správcovské banky. Díky mezinárodní síti skupiny UniCredit a rozsáhlé škále služeb můžeme nabízet společnostem bezkonkurenční přeshraniční výhody.”

Paolo Spada, ředitel divize CEE GTB, dodal: „Nedávný úspěch spojený s časopisem Global Finance v mnohých státech střední a východní Evropy působivě potvrzuje naši schopnost neustále poskytovat služby vysoké kvality a plnit rychle se měnící potřeby klientů a požadavky trhu.“

Redakční rada časopisu Global Finance na základě průzkumu trhu, informací z odborných zdrojů a vstupních informací od bank vybrala vítěze z okruhu institucí, které spolehlivě poskytují nejkvalitnější služby na místních trzích a v regionech pro globální správce. Její kritéria zahrnovala vztahy s klienty, kvalitu poskytování služeb, konkurenční ceny, rychlé řešení výjimek, technologické platformy, operace po zúčtování, plány obchodní kontinuity a znalosti lokálních nařízení a postupů.