CZK/€ 23.860 +0,15%

CZK/CHF 23.754 -0,13%

27. 12. 2011

Subjekty:

Skupina Pioneer Investments podpořila vánoční atmosféru v Azylovém domě pro matky s dětmi v Bohnicích

„Měli jsme možnost strávit chvilku v předvánoční atmosféře s místními maminkami, jejich dětmi a zaměstnanci azylového domu. A byl to opět velmi milý a silný zážitek. Je příjemné sledovat rozzářené oči dětí i maminek nad věcmi, které nám mohou připadat jako samozřejmá maličkost,“ uvedla Dana Řezníková, ředitelka marketingu a PR Pioneer Investments ČR.

Jako poděkování zaměstnancům Pioneer Investments za jejich celoroční podporu vyrobily obyvatelky azylového domu speciální vánoční perníčky.

Posláním Kolpingova azylového domu je ochrana a podpora rodin, zejména svobodných matek s dětmi do tří let, které žijí v nepříznivých sociálních podmínkách spojených s absencí bydlení a ohrožujících zdravý vývoj dítěte. Jedním z hlavních cílů je umožnit klientkám návrat do běžné společnosti.