Středa 21. dubna. Svátek má Alexandra.

SKUPINA KOMERČNÍ BANKY OPĚT USPĚLA V OCENĚNÍ HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN, ZÍSKALA DVĚ PRVNÍ A DVĚ DRUHÁ MÍSTA

Další úspěch zaznamenala Skupina Komerční banky v ocenění udělované letos již posedmé Hospodářskými novinami. K obhajobě titulu Nejlepší životní pojišťovna 2015 si Komerční pojišťovna v letošním ročníků připsala první místo i v kategorii Klientsky nejpřívětivější životní pojišťovna 2015. Dařilo se i Komerční bance, která v hlavní kategorii Nejlepší banka 2015 a kategorii Bankovní inovátor 2015 získala druhá místa.

„Velmi si vážím, že Komerční pojišťovna v hodnocení Hospodářských novin, které považuji za nejobjektivnější v ČR, získala dvě první místa. Prioritní je pro nás spokojenost našich klientů, čemuž jsme přizpůsobili jak naše produkty, tak také celkový přístup při jednání a komunikaci s klienty. Toto ocenění taktéž potvrzuje úspěch modelu bankopojištění v uspokojování klientských potřeb. Proto se v posledních ročnících ocenění Hospodářských novin umisťujeme na předních místech,“ uvedl Stéphane Corbet, předseda představenstva a ředitel Komerční pojišťovny.

„Ocenění v kategorii Bankovní inovátor si nesmírně vážíme, protože o něm rozhoduje veřejnost. Ukazuje se, že úsilí, které věnujeme vývoji bankovních inovací, veřejnost a zejména naši klienti zaznamenali a nové produkty aktivně využívají. Letos jsme dosáhli na druhé místo s Hypotékou se zálohovým čerpáním, která umožňuje výstavbu a rekonstrukce svépomocí a můžeme slíbit, že o pozici inovativního leadra budeme usilovat i nadále. Příští rok se ale budeme chtít vrátit na vrchol i v hlavní kategorii,“ řekl Vladimír Jeřábek, člen představenstva Komerční banky.

Skupina Komerční banky navázala na úspěchy z předchozích ročníků – v loňském roce obsadila Komerční banka první místo v hlavní kategorii Nejlepší banka 2014 a druhou příčku v kategorii Bankovní inovátor 2014, a to s bezkontaktními platbami na automatech. Komerční pojišťovna, stejně jako letos, získala titul Nejlepší životní pojišťovna 2014 a k tomu získala druhou příčku v kategorii Klientsky nejpřívětivější životní pojišťovna 2014.