Úterý 20. dubna. Svátek má Marcela.

ŠkoFIN uvádí na trh úvěrové produkty nové generace

Volkswagen Finance od ŠkoFINu přináší českým zákazníkům jako vůbec první na trhu finanční produkty nové generace, které kombinují úvěrové financování s doplňkovými službami a možností zůstatkové hodnoty. Po nedávno spuštěném operativním leasingu pro soukromé osoby, nově rozšířením o další modely Golf, se tak jedná o další produkty, kterými ŠkoFIN potvrzuje růst významu nadstandardních služeb zákazníkům. (Tisková zpráva: ŠkoFIN)

Úvěr s balíčkem služeb v průběhu financování

První produktovou novinkou je úvěr spojený se službami, který je uveden s příchodem nové generace modelu Volkswagen Passat. V rámci produktu totiž klient získá kromě atraktivního úročení a pojištění vozu i bezplatný komplexní servis vozu v síti autorizovaných servisů značky Volkswagen v České republice. Za komplexní servis je přitom považováno kromě servisních úkonů předepsaných výrobcem i běžné opotřebení a prodloužená záruka na dobu 3 let či nájezdu 90 000 km. „Úvěr se službami je kombinací klasického úvěru a výhod, které koncovým zákazníkům dosud přinášel pouze operativní leasing. Jedná se o ideální volbu pro ty, kteří chtějí vůz získat do osobního vlastnictví a zároveň chtějí využít hlavních výhod operativního leasingu, tzn. mít co nejméně starostí s jeho provozem a využít kvality autorizované sítě servisů Volkswagen,“ popisuje novinku Petr Abrahámek, ředitel obchodu a marketingu ŠkoFIN.

„Především v posledních letech sledujeme rostoucí zájem Čechů o nadstandardní služby. Financování vozu už neznamená jen pořízení auta za fixní měsíční splátku – lidé chtějí mít s provozem vozu co nejméně starostí a finanční společnosti jim v tomto vycházejí vstříc,“ komentuje vývoj trhu Petr Abrahámek. S novým produktem hradí klient po dobu 3 let pouze splátky, náklady na pohonné hmoty a zákonné povinnosti. O zbytek se v případě, že nedošlo k zavinění řidičem, stará ŠkoFIN a autorizovaný servis.

Zůstatková hodnota s nižší splátkou

Nový typ úvěru od Volkswagen Finance spojuje výhody vlastnictví, nízkou akontaci s možností častější výměny vozu. Vzít si úvěr dosud znamenalo splatit prostřednictvím měsíčních splátek plnou hodnotu vozidla, to ale již zdaleka neplatí. Volkswagen Finance pro užitkové vozy připravil s novou možností, konceptem Business Mobility Programu, novou generaci úspěšného produktu FlexiFIN, který v roce 2013 získal ocenění Stříbrná koruna. Díky němu má klient možnost rozšířit své podnikání o nový vůz Caddy již za 3 599 Kč měsíčně. Protože je vůz v majetku podnikatele od počátku, může si plátce DPH nárokovat u finančního úřadu zaplacenou daň ve výši 21 % z ceny vozu ihned zpátky a tím snížit dopad do cash flow.

Podobné řešení mají klienti nově k dispozici i pro financování osobních vozů. „Zákazník si při sjednání smlouvy může určit zůstatkovou hodnotu až ve výši 60 %. Znamená to pro něj, že během doby financování, v případě nulové splátky předem splácí pouze 40 % ceny vozu a výše splátek je tak výrazně nižší,“ dodává Petr Abrahámek.

Po uplynutí doby splácení má zákazník možnost zbylou částku:

• doplatit hotově,

• rozložit si ji do dalších splátek nebo

• vůz prodat jako mladou ojetinu zpět svému prodejci Das Welt Auto a za srovnatelnou splátku si vzít vůz nový.

„Zpětný prodej dealerovi umožňuje měnit vůz dle aktuálních preferencí, podobně jako u operativního leasingu. Právě tuto možnost vidíme jako velice perspektivní,“ říká Petr Abrahámek. Klienti Volskwagen Finance mohou volit zůstatkovou hodnotu u produktu FlexiKredit a díky tomu jezdit vozem Volkswagen Polo 1.0 CL za pouhých 2 999 Kč měsíčně a navíc získají sadu originálních zimních kol a prodlouženou záruku na 4 roky/80 000 km zdarma.

Volkswagen All-Inclusive nyní na celou rodinu modelu Golf

Od počátku letošního roku došlo také k rozšíření nabídky operativního leasingu pro fyzické osoby na celou rodinu nejprodávanějšího modelu značky Volkswagen. Služba All-Inclusive byla spuštěna v loňském září s pilotní akcí na nový Golf Sportsvan 1.2 TSI 63 kW (85k) Comfortline. „Ve spolupráci se značkou Volkswagen jsme nyní rozšířili zájemcům možnosti o další modely z rodiny Golf, přičemž původní Golf Sportsvan nabízíme nyní s motorizací 1.2 TSI s výkonem 81 kW při zachování původní ceny pronájmu,“ dodává Petr Abrahámek.

Jeden komentář: “ŠkoFIN uvádí na trh úvěrové produkty nové generace”

1. Mr.Rapheal napsal:

Žádat o půjčku online ještě dnes bez počátečních nákladů všeho druhu a přijímat
    Váš úvěr ve výši 3% sazbou
    kontaktujte nás ještě dnes na
    raphealjeffery­finance@gmail­.com
    FILL IN úvěr přihlášku