Čtvrtek 22. října. Svátek má Sabina.

Setkání členů RENOMIA NETWORK

Pojištění 17.04.2014 | 11:28 0 Komentářů

Jarní setkání členů největší sítě pojišťovacích makléřů v České republice,  RENOMIA NETWORK, proběhlo za účasti téměř 150 členů sítě ve SKI Hotelu v Novém Městě na Moravě. Hlavními tématy konference bylo zhodnocení dosavadních výsledků sítě, plánovaný rozvoj a novinky z oboru. (Tisková zpráva: RENOMIA, a.s.)

RENOMIA NETWORK, která patří k nejlépe prosperujícím franšízám v českém prostředí, uspořádala členskou konferenci se zaměřením na další rozvoj sítě a aktuální trendy a novinky v oboru. V rámci tematických bloků se účastníci setkání dozvěděli aktuality a užitečné informace, které mají vliv na činnosti pojišťovacích makléřů a zaručují jejich vysokou informovanost a specializaci. Mezi hlavní projednávané oblasti patřilo pojištění odpovědnosti dopravců, pojištění vozidel a pojištění odpovědnosti statutárních orgánů a nová legislativa. Samozřejmostí byla diskuze k aktuálním tématům oboru a vzájemná výměna zkušeností.

„Pravidelné setkávání a vzdělávání členů sítě se nám osvědčilo nejen jako nezbytný prvek pro rozvoj vztahů se členy, ale také jako skvělá příležitost pro vzájemné informování a výměnu novinek a zkušeností z pojišťovnictví,“ říká Klára Kodua, ředitelka RENOMIA NETWORK, a dodává, „je to jedna z cest, díky níž si RENOMIA NETWORK udržuje pozici největší sítě nezávislých pojišťovacích makléřů v České republice.“