Neděle 05. dubna. Svátek má Miroslava.

SEPA platby v mobilní aplikaci Equa bank

Banky Equa bank 24.02.2020 | 12:54 2 komentáře

Praha, 24. února 2020 – Equa bank přichází s další novinkou ve své mobilní aplikaci. Nově mohou klienti jejím prostřednictvím provádět SEPA platby.

„Naše mobilní aplikace patří k uživatelsky nejpříjemnějším na trhu. Téměř každý měsíc najdou klienti v aplikaci novou službu nebo vylepšení těch stávajících. Zavedením SEPA plateb do mobilu to jen potvrzujeme. Na konci roku 2019 používal naše mobilní bankovnictví každý druhý aktivní klient Equa bank, což je o polovinu více než před rokem. Klienti také čím dál tím častěji realizují přes mobilní bankovnictví své platby. Zatímco v roce 2018 bylo přes mobilní bankovnictví uskutečněno jen 30 % tuzemských plateb, v roce 2019 to bylo 55 %,“ řekl Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Od začátku prosince loňského roku neplatí klienti Equa bank za SEPA/Europlatby na běžných účtech žádný poplatek.Příchozí a odchozí úhrady v eurech v rámci EHP, tedy zemí EU, Švýcarska, Norska a dalších dotčených zemí jsou stejně jako tuzemské platby zdarma.

Tweet 20

2 komentáře: “SEPA platby v mobilní aplikaci Equa bank”

1. SEPA platby napsal:

Souhlasím! Jsem velmi ráda, že se Equa bank posouvá stále dopředu. Toto je opět milá inovace.

2. Stela napsal:

Jsem ráda, že Equa bank přichází s dalšími novinky v mobilní aplikaci. Ta je totiž opravdu uživatelsky příjemná. Díky tomu, jak je přehledná, nevyužívám internetové bankovnictví.