Pátek 26. dubna. Svátek má Oto.

ŠÉFEM MARKETINGU ZUNO BUDE BOHDAN FEDOR

Banky ZUNO Bank 03.12.2013 | 13:50 0 Komentářů

Do čela oddělení marketingu online banky ZUNO pro Česko a Slovensko se postaví Bohdan Fedor, dosavadní šéf prodeje. V ZUNO tedy není novou tváří.

Bohdan Fedor do banky nastoupil již v roce 2011. Z pozice online marketingového experta se vypracoval do funkce manažera prodeje. Před příchodem do ZUNO působil šest let v mediálním a marketingovém prostředí, pracoval například ve Slovenském národním divadle nebo v TV JOJ.

„Bohdan má za sebou léta bohatých zkušeností v oblasti médií, marketingu a prodeje. Marketing zná ze všech stran, z klientské, agenturní i mediální. Právě proto věřím, že jsme do vedení marketingového oddělení postavili toho správného člověka,“ říká Peter Lakata, ředitel pro obchod a marketing online banky ZUNO v Česku a na Slovensku.

Bohdan Fedor vystudoval hudební produkci na VŠMU, čemuž se stále okrajově věnuje ve svém volném čase. Relaxuje při sportu a zajímá se o startupové projekty.