CZK/€ 25.235 -0,36%

CZK/CHF 25.979 -0,25%

15. 05. 2013

Subjekty:

Sberbank CZ zprovoznila svůj první vkladový bankomat na vlajkové pobočce Na Příkopě

Počínaje květnem 2013 si klienti Sberbank CZ mohou individuálně nastavit PIN kód a zjistit disponibilní zůstatek na svém účtu prostřednictvím bankomatů, které tyto služby umožňují. Nové funkce v bankomatech lze využívat jak v České republice, tak i v zahraničí.

Nabídka funkcí bankomatů byla nyní rozšířena o možnost vkladu hotovosti. Použitím vkladového bankomatu Sberbank CZ si může klient sám vložit peníze přímo na svůj účet. První vkladový bankomat Sberbank CZ je zprovozněn na vlajkové pobočce v ulici Na Příkopě v Praze. Protože je tento bankomat umístěn v 24 hodinové zóně pobočky, vklad může klient provést kdykoli bez ohledu na otevírací dobu pobočky. „Další vkladové bankomaty bude Sberbank CZ postupně doplňovat v rámci své bankovní sítě s ohledem na reakce a poptávku klientů,“ upřesnil Vladimír Hozman, ředitel Card Operations Sberbank CZ.

Dále Sberbank nově nabízí možnost zaslání platební karty včetně PIN kódu poštou na adresu držitele karty. Dosud bylo nutné si kartu vyzvednout na pobočce. Nově vydanou kartu může tedy klient dostat „až domů“ nebo se pro ni stavit na pobočce, dle vlastní preference. K aktivaci karty, kterou klient obdržel poštou, postačí jen provést jakoukoliv transakci v kterémkoli bankomatu.

Všechny tyto novinky zvyšují komfort klientů při používání platebních karet a bankomatů. Věříme, že klienti tyto pozitivní změny uvítají,“ řekl Roman Knaus, ředitel divize Sales Management Sberbank CZ.

Více informací na www.SberbankCZ.cz.