CZK/€ 25.305 -0,06%

19. 06. 2018

Subjekty:

Sberbank CZ otevřela modernizovanou pobočku Brno – Vaňkovka

Pobočka Sberbank CZ umístěná v nákupní galerii Brno – Vaňkovka prošla kompletní rekonstrukcí. Nyní klienty vítá ve zbrusu novém, vzdušném a moderním prostředí, které jim zpříjemní čas na pobočce. Záměrem banky je dále zkvalitňovat služby poskytované klientům. Během dvou měsíců se tak dočkali druhé pobočky, kterou banka otevřela v novém designu. V Jihlavě se i stěhovala na atraktivnější adresu.

Pobočku v nákupní galerii Vaňkovka slavnostně otevřeli zástupci banky 18. června. K dispozici je každý den včetně víkendů od rána až do 19 či 20 hodin. „Našim klientům chceme poskytovat co nejlepší servis. Kromě férových produktů a kvalitních služeb je důležité i pohodlné a vstřícné prostředí poboček,“ říká Jiří Antoš, člen představenstva Sberbank CZ. Banka rozšiřuje služby a produkty, které si klienti mohou sami jednoduše sjednat online, přesto vnímá pobočky a jejich pohodlné prostředí jako velmi důležité. „Součástí našich služeb je i individuální poradenství, kde je osobní kontakt s bankéřem v příjemné atmosféře pobočky nenahraditelný,“ vysvětluje Jiří Antoš.