Pátek 15. listopadu. Svátek má Leopold.

Sberbank byla vyhlášena nejinovativnější digitální bankou střední a východní Evropy

Banky Sberbank 30.05.2019 | 13:13 0 Komentářů

Dle hodnocení prestižního časopisu Global Finance se nejinovativnější digitální bankou střední a východní Evropy stala Sberbank. Kritériem hodnocení je aktivní využívání nejnovějších technologií při poskytování servisu a služeb bankovním klientům.

Sberbank zvítězila na základě hodnocení pěti inovativních projektů:

• Chatujte ve Sberbank – unikátní bankovní služba, která klientům umožňuje vzájemně komunikovat, posílat si peníze, samolepky a e-pohlednice formou chatu.
  • Jednoduché vyhledávání ve Sberbank Online – řešení založené na strojovém učení poskytuje uživatelům personalizované výsledky a pomáhá jim rychle najít to, co potřebují.
  • Platforma Sberbank Online – umožňuje neomezenému počtu nezávislých týmů současně vyvíjet mobilní aplikace a webové verze Sberbank Online.
  • Firemní karta – první firemní karta na trhu pro malé podniky, která jim přináší výhodnější podmínky pro nákup zboží a služeb od partnerů banky.
  • Multifunkční platforma – umožňuje uživatelům sledovat plnění klíčových finančních a nefinančních ukazatelů a analyzovat investice a realizace obchodních plánů společností náležející do skupiny Sberbank.

Joseph Giarraputo, vydavatel magazínu Global Finance, k výsledkům uvedl: „Finanční instituce, které obdržely ocenění Global Finance The Innovators 2019, mistrovsky prolomily bariéry, aby uvolnily kreativní myšlení. Nastavily laťku pro využívání kreativních přístupů poskytování nadstandardních produktů a řešení.“