CZK/€ 24.710 -0,12%

04. 06. 2012

Subjekty:

Saxo Bank spouští na TradingFloor.com modul pro otevřené FX příkazy

Modul otevřených forexových příkazů nabízí klientům Saxo Bank rychlý přehled o agregovaných otevřených příkazech u 10 hlavních měnových párů. Zároveň uživatelům umožňuje přístup k celé historii objednávek mezi konkrétními měnovými páry. Díky našemu modulu budete schopní vyhledat, kde se objednávky koncentrují, což vám pomůže nalézt možné hranice podpory, rezistence i průrazové body.

Hugh Taggart, obsahový ředitel Saxo Bank, říká:

“Jsme rádi, že jsme do naší palety obchodních nástrojů přidali i modul otevřených forexových příkazů. Mimo to jsou k dispozici i další nástroje: otevřené FX pozice, FX korelace a neustále aktualizovaný finanční kalendář. Data dostupná v modulu otevřených příkazů zvyšují transparentnost forexového trhu tím, že poskytují co nejvyšší množství dostupných informací, které vám ulehčí obchodní rozhodnutí.”

Saxo Bank začala zveřejňovat data OTC opcí loni v květnu a od té doby se na forexovém trhu snaží podporovat otevřenost a transparentnost. A modul otevřených příkazů je dalším nástrojem, jak toho dosáhnout. Jedná se již o čtvrtou interaktivní aplikaci, která byla během pouhého půl roku spuštěna na webu TradingFloor.com.

Funkce modulu jsou následující:

• Agregátor shromažďuje otevřené příkazy (aggregate open orders) a u vybraných měnových párů ukazuje relativní velikost klientských příkazů podle jejich hodnoty v dolarech. Současně u každého měnového páru zobrazuje relativní objem nákupních a prodejních příkazů.
  • Díky nástroji s názvem otevřené příkazy (open orders) zjistíte u každého měnového páru kdykoliv velikost klientských příkazů na nákup nebo prodej pro každý měnový pár, který zvolíte v grafu Agregované otevřené příkazy.
  • Relativní pozice klientů v určitém časovém úseku najdete v záložce normalizované čisté objednávky (normalised net orders) u daného měnového páru.
  • celý modul je interaktivní, stejně jako modul otevřených forexových pozic, a uživatelé si mohou zvolit počáteční a koncové datum v rámci časového rozpětí, ve kterém chtějí vyhledávat. Zároveň na pohyblivé svislé ose uvidí, jak se jejich otevření objednávky mění v čase. Grafy se aktualizují automaticky každou hodinu, ale členové TradingFloor.com mohou vidět data s aktualizací každých 15 minut.

Více informací o našem modulu se dočtete tady: http://www.tradingfloor.com/tools/fx-open-orders.