Úterý 28. září. Svátek má Václav.

S Masterpass™ bude cestování vlakem ČD o 10 % levnější

Investice MasterCard 01.11.2016 | 15:18 0 Komentářů

S digitální platební službou Masterpass bude cestování vlakem po České republice celý měsíc výhodnější. Každý zákazník, který během listopadu zaplatí online prostřednictvím Masterpass za jízdenku u národního dopravce České dráhy na stránkách www.cd.cz, získá slevu 10 %. Vedle peněžní úspory ušetří i čas, protože placení pomocí inovativní služby Masterpass z mobilního telefonu nebo tabletu je rychlé a pohodlné.

České dráhy jsou dlouhodobě nejvýraznějším obchodníkem, co se týče počtu transakcí pomocí naší platební služby Masterpass™ by Mastercard®. Proto věříme, že listopadová nabídka zaujme nejen stávající uživatele, ale přitáhne k této bezpečné, jednoduché a digitální platební službě i nové zákazníky,” uvedl viceprezident Mastercard Europe pro Českou republiku, Slovensko a Rakousko Richard Walitza.

S Masterpass digitální peněženkou platí klienti pohodlně, rychle a bezpečně. Nemusí se zdržovat opakovaným zadáváním detailů platební karty a doručovací adresy. Stačí si do chytrého telefonu nebo tabletu stáhnout aplikaci, do které se všechny platební karty uloží. V současnosti lze Masterpass využít u stovek tisíců obchodníků na 33 trzích po celém světě včetně České republiky. Veškeré informace, které Masterpass uchovává, zajišťuje moderní systém tokenizace a šifrování dat.

Více informací o cestování ve vlacích Českých drah lze nově získat na www.vlakopedie.cz. Zde je například možné získat přehled o službách pro cestující na palubě, nabízených spojích a přestupech ve stanicích, řazení vlakových souprav nebo umístění sedaček ve vlaku.