Sobota 31. října. Svátek má Štěpánka.

S Fio bankou dostanete o 30 % kreditu T-Mobile navíc

Banky Fio banka 29.04.2014 | 14:14 0 Komentářů

Fio banka nabízí ve spolupráci s T-Mobile od začátku května do konce července třicetiprocentní bonus na dobíjení kreditu prostřednictvím internetbankingu.

Fio banka má výhodnou akční nabídku pro klienty, kteří vlastní předplacené karty v síti T-Mobile, a to včetně předplacených karet tzv. virtuálních operátorů v této síti, mezi které patří například MOBIL.cz, Kaktus a další.

Při dobíjení kreditu ve svém internetovém bankovnictví získají 30 % kreditu navíc na každé první dobití v měsíci. Akce trvá v období 1. 5. 2014 – 31 .7. 2014. Bonusový kredit má platnost 30 dní a čerpá se přednostně (tedy například při dobití 300 Kč dostane klient 90 Kč navíc jako bonusový kredit a při následném volání čerpá nejdříve právě zdarma získaných 90 Kč).

„Dobíjení kreditu je oblíbenou službou klientů Fio banky. Jsme rádi, že jim můžeme zprostředkovat tuto výhodnou nabídku, a děkujeme T-Mobile za přínosnou spolupráci,“ říká k tomu Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing Fio banky.